Condescule, la uşa ta ciocăne poliţia!

Vizita poliţiştilor şi comisarilor de la Garda Financiară la sediul clubului Pandurii era una aşteptată în condiţiile în care, în ultima vreme, cel puţin trei sesizări privind finanţarea acestuia fuseseră direcţionate către Parchet.

Descinderea organelor de control este totuşi puţin surprinzătoare având în vedere că prin târg circulau unele informaţii care spuneau că dosarele care-l vizau pe preşedintele clubului Pandurii au fost transferate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu tocmai pentru a-l scăpa pe Condescu de o eventuală reţinere. Speculaţiile dădeau ca sigură declinarea competenţei Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj la instituţia inferioară cu acest scop şi era pusă la îndoială corectitudinea procurorului căruia i-a fost repartizat cazul. Nu se cunosc motivele din care dosarul a fost direcționat la Parchetul local, în situaţia în care sumele uriaşe vehiculate de reprezentanţii CEO ca fiind prejudiciu, adică aproximativ 30 de milioane de lei, plasau cazul în competenţa procurorilor de la Parchetul judeţean. Deocamdată, aceste teorii sunt contrazise de controlul de ieri de la sediul clubului şi Parchetul pare că îşi face treaba. Vom vedea ce va dispune procurorul de caz după ce-i vor fi prezentate probe de către poliţişti.

Dincolo de toate astea, Condescu poate avea dreptate. Şi nu mă refer aici la sumele colosale cheltuite total nejustificat, ci la faptul că dacă pentru acestea preşedintele clubului a avut aprobarea AGA, atunci e absolvit de orice vină.

Ce vină a avut Condescu dacă AGA, în care a avut reprezentant şi CEO, i-a aprobat să închirieze jeep-uri Mercedes ML de la societatea partenerei sale, Mădălina Berbecel? Acea firmă nu trebuia să facă profit? Vinovaţi de cheltuirea prostească a banilor alocaţi de fostele complexuri energetice şi SNLO sunt cei care i-au aprobat până acum şmenurile lui Condescu. Şi sunt convins că nu doar pentru un loc la lojă.

Şi mai cred că nu este o simplă coincidenţă faptul că acest control vine la scurt timp după ce Condescu a revenit în ţară, ştiut fiind faptul că este plecat în ţări străine de exact o lună de zile, timp în care se părea că se aranjaseră treburile pe aci prin târg, astfel încât să nu fie plimbat cu geaca peste mâini de la Parchet la tribunal. Iată că lucrurile nu au stat tocmai aşa şi organele l-au vizitat chiar şi de ziua sa, dar sindicalistul nu i-a primit cu şampanie şi tort pentru că nu era „acasă”.

Categoria: Editorial

Tags:

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Elena says:

    Cine fura azi un ou , e un bou , pentru ca maine , la usa lui , va ciocani politia . Nu e cazul d-lui Condescu !

    Thumb up 2 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad