Consilierii locali ai PSD și PPDD Fărcășești amenință cu demisiile

Aleșii locali forțează dizolvarea Consiliului Local Fărcășești și organizarea alegerilor anticipate.

Telenovela de la Fărcășești continuă. Primarul Dănuț Bălu a convocat în weekend o nouă ședință de Consiliu Local,  în care s-a ales un nou viceprimar  în persoana pedelistului Mihai Vasile, asta după ce, într-o ședință anterioară, pepededistul Antonică Belgiu a fost dat jos din funcția de vice. Toate aceste hotărâri s-au luat la Fărcășești cu votul a șase consilieri locali din treisprezece. Președintele organizației locale a Partidului Social Democrat acuză că se încalcă legea în continuare la Fărcășești și anunță că săptămâna aceasta va cere dizovarea Consiliului Local. „O să dizolvăm Consiliul şi n-o să apuce să aibă viceprimar de la PDL. O să ne dăm demisiile toţi consilierii de la USL şi PPDD. Secretarul va fi obligat să constate dizolvarea”, a declarat Constantin Drăgoescu.

Belgiu acuză Prefectura Gorj

Antonică Belgiu spune că, în continuare, legea este de partea lui. Viceprimarul este supărat pe reprezentanții guvernului în teritoriu, pe care îi acuză că încurajează abuzurile de la Fărcășești pentru că nu au luat până acum măsuri cu secretarul comunei. „Suntem ca un fel de municipiu. Avem doi viceprimari. Unul pus legal și altul pus viceprimar după poftele primarului Dănuț Bălu. Să vedem acum ce face Instituția Prefectului. Cei de la Prefectură cam dorm, încurajează abuzurile de la Fărcășești. Nu au luat nicio măsură cu secretarul care a încălcat legea. Ne vom da toți consilierii PPDD demisiile. Am demisiile celor 17 reprezentanți ai partidului de pe lista de consilieri. Vrem dizolvarea Consiliului Local. Nu am renunțat nici la organizarea unui referendum”, declară Antonică Belgiu.

Călinoiu vrea dizolvarea Consiliului Local Fărcășești

Președintele executiv al Partidului Social Democrat dă vina pe primarul Dănuț Bălu pentru debandada din comuna Fărcășești. Ion Călinoiu consideră că, probabil, în cele din urmă se va ajunge la dizolvarea Consiliului Local şi organizarea unor alegeri anticipate. „Sunt convins că aşa se va realiza o majoritate care nu va mai permite tot felul de jocuri politice. Astfel se vor rezolva problemele din Consiliul Local. De vină pentru haosul de acolo este primarul Dănuț Bălu”, afirmă Ion Călinoiu.

Categoria: Politică

Tags: , , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Kklan says:

    Pai hotarativa frate ori se dizolva, ori nu, popa hot vrea înapoi la primărie si calinoiu îl susține ?

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad