Consilierii locali USL și PPDD din Fărcășești și-au dat demisiile!

Aleșii locali s-au ținut de cuvânt și așteaptă acum să se organizeze alegeri anticipate pentru Consiliul Local.

Marți viceprimarul Partidului Poporului Dan Diaconescu a mers la primăria comunei Fărcășești să depună demisiile tuturor consilierilor locali PPDD și USL .A făcut copii și le-au pus pe masa angajatului primăriei de la registratură . Acesta nu le-a primit așa că reprezentanții Partidului Poporului Dan Diaconesu dar și cei ai Uniunii Social Liberale au decis să le trimită prin Poștă. “ Vrem ca reprezentanții guvernului în teritoriu să ia act de demisiile noastre și să ne comunice o dată pentru organizarea de alegeri parțiale la Fărcășești. Nu se mai poate lucra cu un Consiliu Local aservit priamarului ”, a afirmat Antonică Belgiu.

Alegerile cea mai bună soluție

Organizația Județeană a Partidului Social Democrat nu a fost înștiințată  până acum de depunerea demisiilor tuturor consilierilor social-democrați din Consiliul Local Fărcășești. Vicepreședintele social democraților gorjeni, Ciprian Florescu, spune că știa de faptul că aleșii locali ai PSD urmau să își dea demisiile. “ PSD Gorj este pregătit de alegeri anticipate la Fărcășești. Ar fi cea mai bună soluție pentru rezolvarea confilctului dintre primarul Dănuț Bălu și consilierii locali. Uniunea Social Liberală este o forță și nu am nicio emoție în privința unor alegeri în comuna Fărcășești. Știam că își vor depune demisiile consilierilor noștri însă nu am primit nimic oficial”, a declarat Ciprian Florescu.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad