Consilierul Amza, validat la CJ Gorj

O nouă femeie în Consiliul Județean Gorj! De această dată vorbim despre Elena Amza, fost viceprimar al comunei Logrești, care a fost ieri validată în funcția de consilier județean din partea PP-DD.

Fostul viceprimar al comunei Logrești, Elena Amza, membru al PP-DD Gorj, a fost validat marți în funcția de consilier județean. Locul rămăsese liber după ce Aurel Șlapciu, afacerist motrean, a fost exclus din partid. Fostă membră a PNL, Amza a schimbat macazul, trecând la Partidul lui dan Diaconescu după ce liderii din plan local ai PNL nu au vrut să o susțină pentru funcția de primar la Logrești. „Sunt bucuroasă de două ori. Pe lângă faptul că am fost validată ca și consilier județean, astăzi este și ziua mea de naștere. Am primit un cadou frumos. Voi fi în slujba Consiliului și a cetățeanului”, a declarat Elena Amza. Aceasta a renunțat la funcția de consilier local al primăriei Logrești pentru a face parte din CJ Gorj.

Categoria: Politică

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad