Consilierul local Constantin Blejan a decedat

Constantin Blejan, consilier local ales pe lista PSD Târgu Jiu, a decedat luni seară, la câteva ore după şedinţa Consiliului Local la care participase pe zi. Consilierul avea numai 56 de ani, iar după şedinţă a văzut meciul echipei Pandurii, disputat în deplasare, dar chiar în timpul evenimentului, i-a spus lui Florin Cârciumaru că pleacă acasă, din cauza unei stări de rău care îl cuprinsese.
Spre seară, Constantin Blejan a acuzat iarăși stări de rău, iar în cele din urmă a decedat la spital. Medicii susţin că cel mai probabil inima alesului local a cedat. Colegii acestuia au primit vestea ca un şoc. Toți îl descriu ca pe un om extraordinar, prietenos, jovial și având mereu un comportament exemplar. Constantin Blejan a fost bun prieten cu edilul Florin Cârciumaru, mai ales că au și copilărit împreună. Pe vremea când erau elevi, Constantin Blejan era bun prieten și coleg de bancă cu Ion Gruescu, primarul comunei Negomir, care îl invita în fiecare vară la Negomir. Aici, Gruescu și Cârciumaru își petreceau timpul liber alături de Constantin Blejan. Fostul consilier local, pe lângă faptul că era un soț și un tată mult iubit, era și bunic, nepoții săi neavând șansa de a crește lângă el. Cu adâncă tristețe în suflete, edilul municipiului Târgu-Jiu, colegii din primărie şi cei de la Consiliul Local Târgu-Jiu sunt alături de familia îndoliată în aceste momente.

Categoria: Eveniment

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad