Conspirația împotriva lui Cârciumaru, dezmințită de prefect și social-democrații Vână, Prunariu și Pecingină


Cei patru au reacționat în urma speculațiilor din presa locală, conform cărora ar fi constituit un grup care s-a coalizat contra liderului PSD Gorj, Florin Cârciumaru.

Marți, în presa locală a apărut un articol, pe surse, în care se precizează că în Partidul Social Democrat Gorj s-ar fi format un grup de tineri în frunte cu prefectul  Claudiu Teodorescu, care ar avea în plan să facă tot posibilul pentru a-i lua liderului social-democraților gorjeni, Florin Cârciumaru, funcția de președinte al PSD Gorj, dar și scaunul de primar în 2016. Reprezentantul guvernului în teritoriu nu a dorit să comenteze prea mult cele scrise. „Vreau să vă spun trei lucruri: în primul rând, nu comentez speculații care au conotații politice, aș fi neserios să discut lucruri neserioase; în al doilea rând, sunt doar aberații cele apărute; în al treilea rând, nu am informații din rândul partidelor politice, nu am cunoștință de asemenea discuții. Probabil funcţia dă greutate unui subiect. S-a creat o poveste, iar cu cât Harap-Alb este mai mare, cu atât povestea este mai interesantă”, a declarat prefectul județului Gorj, Claudiu Teodorescu.

Vână, consternată

Viceprimarul municipiului Târgu-Jiu, Iulia Vână, a negat că face parte dintr-un grup de tineri social-democrați care ar face conspirații. „Este absurd ce s-a scris, nu este nimic real. Fac parte din echipa primarului Florin Cârciumaru, sunt o persoană loială, am rămas consternată de cele apărute în presă. În PSD  Gorj s-a ştiut dintotdeauna că există unitate. Mă deranjează foarte mult aceste lucruri scrise fără nicun fel de fundament. În PSD Gorj, tinerii au făcut mereu echipă bună cu seniorii, de asta am și fost promovați pe funcții unii dintre noi”, a ținut să precizeze vicepreședintele PSD Gorj , Iulia Vână.

Prunariu: Nu-mi plac jocurile pe la spate

Numele vicepreședintelui Partidului Social Democrat, Mihai Prunariu, a fost și el pomenit ca făcând parte din grupul care are în plan să-l detroneze pe Florin Cârciumaru din fruntea partidului. „O mare tâmpenie şi o minciună. Nu știu cine mă asociază cu astfel de lucruri, probabil «băieții de bine». Nu am nicio legătură cu un așa-zis grup. Am o relație foarte bună cu Florin Cârciumaru. Nu am fost niciodată implicat în jocuri de culise sau pe la spate. E o mare porcărie că unii încearcă să mă atragă în astfel de discuții. Niciodată nu voi participa la astfel de conspirații”, a comentat  Mihai Prunariu.

Pecingină: Am ajuns un bau-ba


Și vicepreședintele organizației municipale a Partidului Social-Democrat, Gheorghe Pecingină, vine cu o reacție: „Am ajuns în ultima vreme un fel de bau-bau. Nu ştiu şi nu particip la nicio conspiraţie. Niciodată nu am lucrat pe la spate pe nimeni. Numele meu apare în această chestiune cu conspirația pentru a da greutate subiectului pentru că, în ultima perioadă, am avut poziții împotriva unora sau altora și în rândul opiniei publice s-a creat ideea că aș avea un cuvânt de spus în viața publică la nivelul municipiului Târgu-Jiu”, afirmă Gheorghe Pecingină.


Categoria: Politică

Tags: , , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad