Constantin Bălășoiu și Marian Motocu, schimbați din fruntea sucursalelor CE Oltenia!

•    Pe listă, și directori de cariere – Alexandru Braia (UM Peșteana): Nu am ce să-mi reproșez!

Perioada de probă, adică cele 120 de zile de la numirea în funcții a mai multor directori din minerit și energie, s-a sfârșit. Termenul de finalizare a evaluărilor este vineri, 26 iulie. Aproape o certitudine este schimbarea a doi șefi de sucursale, Constantin Bălășoiu (directorul Sucuralei Ișalnița) și a lui Marian Motocu (directorul Sucursalei Craiova 2). De menționat: evaluările vizează două divizii ale Complexului Energetic Oltenia, cea a Energiei și Divizia Minieră.

Surse din sistem spun că Marian Motocu știe de iminenta sa schimbare, așteptându-se la asta și Constantin Bălășoiu. În privința șefului sucursalei Craiova 2, „este o schimbare similară cu cea a lui Daniel Pităroiu”, spun sursele. Amintim că Daniel Pităroiu a  demisionat din Directoratul CEO și din fruntea Diviziei Financiare, în plin scandal cu sindicatele FNME.

„Probabil că se va ține cont și de rezultate”

Nu se cunosc motivele exacte pentru care cei doi șefi de sucursale vor fi schimbați din funcție, cert este că în cazul lui Constantin Bălășoiu ar fi vorba despre problemele legate de costuri și de lipsa unei cantități însemnate de cărbune. În privința lui Marian Motocu, nereguli ar fi cu niște avize pe care acesta le-ar fi semnat. În privința șefilor de cariere, până acum a fost vehiculat, pentru o eventuală schimbare, numele directorului UM Peșteana, Alexandru Braia. Întrebat dacă are cunoștință  despre motivul care ar sta la baza înlocuirii sale, acesta a spus: „La un moment dat începi să te saturi de astfel de șicane… Eu îmi fac datoria, sunt la serviciu. Nu am fost chemat, nu am fost încă evaluat, probabil că se va ține cont și de rezultate. Eu nu am ce să-mi reproșez”, a spus acesta.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad