Constantin Creţan: Este o minciună că liderii FNME au strâns 70% din semnături pentru plata cotizaţiilor

Vicepreşedintele Federaţiei Univers nu crede în vorbele mai-marilor din Federaţia Naţională Mine Energie, care s-au lăudat că au reuşit să convingă o mare parte din membrii de sindicat să plătească cotizaţiile.

Constantin Creţan a făcut câteva declaraţii, după ce, săptămâna trecută, Federaţia Naţională Mine Energie a pierdut procesul cu cel mai mare producător de energie pe cărbune din ţară, în ceea ce priveşte modul de colectare a cotizaţiilor sindicale.Prim-vicepreşedintele FNME, Ion Ruşeţ, dar şi alţi lideri din federaţia condusă de Marin Condescu, au declarat, înainte de a se da un verdict în procesul intentat administraţiei CEO, că, în proporţie de peste 70 %, minerii şi energeticienii au fost convinşi să dea banii la sindicate. Vicepreşedintele Federaţiei Univers  spune că acestea sunt numai minciuni.„Este o minciună ce declară aceşti lideri de sindicat. Eu vă spun că FNME nu a reuşit, din cei peste 15.000 de salariaţi, să adune mai mult de 3000 şi ceva de angajamente de plată. Majoritatea oamenilor nu mai vor să plătească aceste cotizaţii. În trecut era decât un sindicat, al lui Marin Condescu. Sindicaliştii nu au avut adeziuni la FNME, se reţineau cotizaţii ilegal din banii minerilor şi energeticienilor, cu sprijinul administraţiei. Liderii de sindicat trebuie să se obişnuiască că trebuie să fie plătiţi de oameni, nu de către administraţie”, a precizat Constantin Creţan.

 

Categoria: Politică

Tags: ,

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ! says:

  Să vedeţi câţi vor plăti?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Mai taci drakuli CRETAN Prost..iti bagi tu nasul ..ca si asa nu te intereseaza nimic din partea asta sindicala.A venit un prost sa dea interviuri in ziare..ca daca il iei mai repede nu-si aduce aminte prenumele…propiu

  Thumb up 1 Thumb down 0

 3. Solitaire says:

  cretan=un anal fabet ordinar,crescut cu o tzatza prin puscariile judetului…marsh jigodie ordinara…ca esti nespalat si putzi!

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad