Contract semnat de 200 MW, pentru 2013 – 2014. CE Oltenia vinde bine!

CE Oltenia a vândut ieri un pachet de energie de 200 MW pe piața OPCOM, asigurându-și, inclusiv pentru luna decembrie, puteri medii de peste 1.000 MW. Contractul a fost încheiat cu Tinmar IND, pe 15 luni: octombrie 2013 – decembrie 2014.

Directorul Diviziei Energetice din cadrul companiei, Aurel Medințu, a declarat că CE Oltenia a încheiat un contract avantajos pentru companie: „Cumpărătorul are facilități de plus / minus 25%, adică,  în cazul în care cumpărătorul cere  și noi suntem de acord și avem disponibil, contractul se transformă în 300 de megawați. Contractul a fost securizat, așa încât, în decursul celor 15 luni, îi dăm voie cumpărătorului să întrerupă contractul de trei ori, dar nu mai mult de 90 de zile în total, cu excepția primelor 60 de zile, când cumpărătorul este obligat să ia toată energia contractată. Dacă nu poate s-o ia, este obligat s-o plătească”, a mai declarat Aurel Medințu.

Categoria: Dezvăluiri

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad