Controalele poliției nu stopează evaziunea din domeniul panificației

Poliţiştii au continuat seria acţiunilor de prevenire şi combatere a ilegalităţilor în domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

La nivelul judeţului Gorj, poliţiştii au efectuat 191 de controale la societăţi comerciale, persoane fizice, fiind verificate şi peste 120 de mijloace de transport. A fost constatată o infracţiune la legea pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, prejudiciul creat fiind estimat la suma de 35.000 lei. De asemenea, au fost aplicate 82 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 38.000 lei. Valoarea bunurilor ridicate în vederea confiscării de către poliţiştii gorjeni depăşeşte suma de 1.600 lei. Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Gorj, în urma verificărilor efectuate la punctul de lucru al unei societăţi comerciale situate în comuna Scoarţa, au constatat că administratorul societăţii, în perioada 01.01.2012 – 30.09.2013, nu a înregistrat în evidenţele contabile toate veniturile realizate din comercializarea pâinii şi produselor de panificaţie, prejudiciind astfel bugetul general consolidat al statului cu suma de 35.000 lei. Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad