Copiii ar putea primi alocații diferențiate

Copiii ar putea primi alocații diferențiate în curând. Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat că în această perioadă se analizează soluția unei majorări selective a alocațiilor de care beneficiază în special familiile cu venituri mici. ,,Încercăm o soluție. Nu cred că o persoană care are venituri, are afaceri, are o situație, are nevoie de cei 42 de lei. Din păcate, la noi, Curtea Constituțională nu ne dă voie să facem diferențiere la alocație pentru copii, deși în alte țări cu democrație mult mai veche nu se dă aceeași alocație pentru fiecare copil. Trebuie să găsim o soluție. Fie vom merge în continuare pe dezvoltarea alocației de sprijin pentru familii, pentru copii, fie găsim o altă formă”, a declarat Mariana Câmpeanu.
În acest moment, copiii primesc o alocație care însumează 42 de lei, o sumă care nu le permite părinților să le asigure micuților tot ceea ce au nevoie.

Categoria: Politică

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gogu says:

    sa-i fie rusine , pentru un maidanez are 25 lei pe zi iar pentru un copil 42 lei pe luna. cine in lumea asta face diferente intre copii decat acest guvern imputit?

    Thumb up 3 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad