Corneliu Ciontu, la Târgu-Jiu: Vadim a lăsat politica pentru showbiz

Liderul peremiștilor din tabăra Gheorghe Funar a avut o vizită de lucru, vineri, în județul Gorj.

Aripa peremistului Gheorghe Funar este mai activă decât cea a Tribunului (Vadim Tudor), în ultima perioadă. Puciștii au întâlniri regionale, dar și județene pentru a vedea care mai este la ora actuală starea organizațiilor locale ale Partidului România Mare. O astfel de întâlnire a avut loc vineri și la Târgu Jiu , unde, o delegație a PRM condusă de secretarul general al Partidului România Mare, Corneliu Ciontu, a poposit pentru a luat pulsul oraganizației județene.

 

Peremiștii au ținut o conferință de presă la Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu”. Corneliu Ciontu nu a ratat ocazia de a felicita Pandurii pentru minunea calificării, în premieră, în grupele Europa League, de la Braga. „Vreau să-i felicitați pe tinerii jucători pentru că au reușit o performanță foarte mare. Nicio echipă din provincie nu a reușit așa ceva, cu excepţia CFR-ului”, a declarat secretarul general al PRM. După aprecierile aduse echipei de fotbal, Corneliu Ciontu a trecut la declarații politice. Corneliu Vadim Tudor a fost ținta atacurilor. „Sunt convins că ați realizat că, în ultimii ani, Corneliu Vadim Tudor nu s-a mai ocupat de politică, s-a autoeliminat din PRM, a intrat în lumea showbiz-ului”, a precizat Corneliu Ciontu.

Plângerile penale făcute de Bucălăete îi lasă rece

Din delegația Partidului România Mare venită la Gorj la sfârșitul săptămânii trecute a făcut parte și avocatul Adrian Voican. Acesta i-a transmis lui Gheorghe Bucălăete că nu mai e președinte al PRM Gorj. „Îi comunic domnului Bucălăete că președintele legal, statutar, al Partidului România Mare Gorj este domnul Dumitru Dascălu. Dacă dânsul face plângeri penale, împotriva membrilor PRM, nu este nicio problemă, vom demostra că dreptatea și adevărul sunt de partea noastră”, a declarat Adrian Voican. Liderul PRM Gorj, Dumitru Dascălu, s-a plâns că Gheorghe Bucălăete i-a întinat imaginea. „E grav că se erijează în președintele PRM Gorj pentru a face plângeri penale. Mi-a adus grave prejudicii de imagine” a comentat Dumitru Dascălu.

Categoria: Politică

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad