Corneliu Gârjoabă, moșul de botez al Biancăi Drăgușanu

Corneliu Gârjoabă, fostul director de Resurse Umane al Complexului Energetic Turceni, este moșul de botez al Biancăi Drăgușanu. Potrivit declarațiilor pedelistului, acesta a fost cel care, în urmă cu aproape 30 de ani, a moșit-o pe Bianca la Călan, localitatea din care provine roșcata.

Corneliu Gârjoabă s-a numărat printre cei aproape 200 de invitați prezenți la nunta Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, eveniment care a avut loc în urmă cu două săptămâni. Gorjeanul a luat parte la  nuntă nu pentru că ar avea vreo legătură cu showbiz-ul sau cu mediul în care se învârte Bianca la București, ci pentru că are o legătură mult mai personală cu mireasa. Potrivit declarațiilor făcute de către fostul director de Resurse Umane al Complexului Energetic Turceni pentru ziarul Scandal de Gorj, acesta este moșul de botez al vedetei și este chiar rudă cu aceasta după soția sa. „Soția mea și mama Biancăi sunt verișoare, soacra mea cu bunica ei sunt surori. În plus, eu sunt și moșul ei de botez. Eu am botezat-o pe Bianca la Călan. M-a surprins invitația, deși am ținut legătura. După despărțirea de Coco Păun, a stat la mine vreo trei săptămâni. A stat apoi câteva zile la fetele mele, la București, după care s-a lansat în showbiz”, a declarat Corneliu Gârjoabă, pentru Scandal de Gorj.

A jucat fotbal cu tatăl Biancăi

Chiar dacă a pierdut legătura cu Bianca de-a lungul anilor, Corneliu Gârjoabă este foarte apropiat de familia acesteia. Pesedistul a spus că, în tinerețe, a jucat în aceeași echipă de fotbal cu tatăl miresei, respectiv Jiul Petroșani.
Legătura de rudenie dintre familia Gârjoabă și Bianca i-a fost de ajutor roșcatei chiar și în momentul în care aceasta s-a despărțit de Coco Păun. Atunci Bianca a fost găzduită timp de trei săptămâni în casa lui Corneliu Gârjoabă, iar când s-a hotărât să ia drumul Capitalei, a locuit pentru câteva zile la fetele  acestuia, stabilite în București.

Categoria: Monden

Tags: , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad