Cosmin Popescu: Este decizia managerului CEO, nu știu dacă voi fi numit la resurse umane

Fostul deputat de Gorj din partea PDL în perioada 2008-2012 devenit independent până la sfârșitul mandatului său, a declarat că nu a fost încă o discuție oficială privind promovarea sa ca director de Resurse Umane al CE Oltenia.

Cosmin Popescu este șeful juriștilor de la Divizia Minieră și, conform unor zvonuri apărute în presa locală, acesta urmează să-l înlocuiască în funcție pe Ion Răuț, actualul director al Resurselor Umane din CEO.  Numai că, surse oficiale din administrație nu confirmă însă un astfel de demers.

Răuț, șef la Corpul de Control?

Potrivit speculațiilor apărute în presă, Ion Răuț ar putea conduce Corpul de Control al companiei, funcție pe care a mai deținut-o și în perioada în care a lucrat la fostul CE Turceni. Fiind în funcția de șef al Corpului de Control în acea perioadă, Ion Răuț a fost printre cei care au demascat „strămutații de lux”, dosar de corupție în care au fost cercetați și condamnați foști șefi din minerit și energie.

Neoficial

Legat de această posibilă schimbare, Cosmin Popescu a declarat: „Nu știu ce să spun, nu este nimic oficial iar o asemenea decizie o ia numai managerul CE Oltenia, Laurențiu Ciurel. Probabil voi afla după întoarcerea sa din concediu. Deocamdată, nu știu nimic”, a mai spus fostul parlamentar.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. corina says:

    Unul din condamnati este Ceausescu Baleanu Petre care a ramas cu casa si a fost si promovat adj. sef la UMC JILT Sud.Acestia sunt Ciurel si Raut, au trebuit sa raspunda la comanda data de Calinoiu care a fost facut stramutat de lux pe filiera Ceausescu

    Thumb up 4 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad