Costică Ştefănescu a fost condus pe ultimul drum

Craiova a plâns, a aplaudat și a aprins torţe în memoria celui care a dus-o spre glorie!

Sâmbătă, Căpitanul Maximei a fost condus pe ultimul drum de peste 1.500 de persoane. Colegii de generație, suporterii Universității, jucătorii lui Erik Lincar și autoritățile locale au fost alături de familia lui Costică Ștefănescu în aceste momente grele.

Te vom iubi mereu!

Costică Ștefănescu a fost aplaudat minute în șir de fanii Universității, care au aprins torțe în memoria Căpitanului și au desfășurat mai multe bannere pe care scria „Craiova îți mulțumește și te plânge”, „Veghează-ne din cer, Căpitane!” ori „Căpitane, salută-l pe nea Nelu!“. „Te vom iubi mereu”, a răsunat din sute de glasuri.

Cu mingea de fotbal la picioare

Un avion a aruncat peste cortegiu flori alb-albastre, iar militarii au tras salve în onoarea lui Ștefănescu. Costică Ștefănescu a fost înmormântat în cimitirul Sineasca, Aleea Eroilor, împreună cu o minge de fotbal și un tricou pe care scrie Căpitanul Craiovei Maxima, din partea clubului la care a cunoscut gloria, CS Universitatea Craiova. Pe ultimul drum a fost dus de președintele său, Corneliu Andrei Stroe, de foștii coechipieri Silviu Lung, Gabi Boldici, Sorin Cârțu, Rodion Cămătaru, Aurică Beldeanu, Nicolae Tilihoi, Gheorghiță Geolgău.

Categoria: Sport

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad