Cotojman îi deschide ușa PDL lui Liviu Andrei

•    Fostul prefect spune că n-a luat deocamdată o decizie în legătură cu viitorul său politic

În mediul politic au început să apară tot felul de speculații cu privire la revenirea în politica din județ a lui Liviu Andrei, după ce subprefectul de București a anunțat sâmbătă seara, după meciul Pandurii – Gaz Metan Mediaș, că își dorește să fie din nou activ politic.

Vicepreședintele liberalilor gorjeni, Gheorghe Orzan, a declarat că l-ar vedea pe Andrei la PDL. Liderul democrat-liberalilor gorjeni, Dan Vâlceanu, a spus că Liviu Andrei e mai apropiat de liberali. Prim-vicepreședintele PDL,  Liviu Cotojman, spune că  fostul prefect ar fi o achiziție bună pentru Partidul Democrat Liberal. Liviu Cotojman are numai cuvinte de laudă la adresa lui Andrei. „E de apreciat că Liviu Andrei a revenit în Gorj. E nevoie de el. Ar fi o achiziție importantă pentru PDL. Partidul ar crește și în procente. Îmi doresc să vină la PDL”, a declarat prim-vicepreședintele Partidului Democrat Liberal, Liviu Cotojman.

Andrei – indecis

Subprefectul Capitalei a ascultat cu atenție speculațiile care s-au făcut pe marginea viitorului său în politică. Liviu Andrei spune, însă, că nu a luat încă o decizie în legătură cu partidul la care vrea să activeze. „Domnul Morega a greșit când a zis că merg la Mișcara Populară. Domnul Vâlceanu e greșit informat, ar trebui să se mai informeze. Nu m-am decis ce voi face din punct de vedere politic”, a precizat fostul prefect de Gorj.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad