Cozonaci, suc, cafea şi ciocolată – de la sindicat

În aceste zile, salariaţii Minprest din zonele Jilţ, Motru, Berbeşti şi Rovinari au primit, din partea sindicatului condus de Cosmin Bivolaru, cozonaci, bere, suc, ciocolată şi cafea.

Cosmin Bivolaru vrea să-i mulţumească pe cei pe care îi reprezintă, cu ocazia împlinirii a cinci ani de la înfiinţarea sindicatului. Angajaţi ai societăţii spun că aceste cadouri au fost bine primite de membrii de sindicat. Toate bune şi frumoase, numai că toate aceste mici atenţii sindicale au fost transportate pe banii societăţii. Mai exact, „cadourile au fost urcate în maşinile Minprest şi transportate până la punctele de lucru, cheltuielile cu combustibilul fiind suportate de unitate”. Gurile rele mai arată că „liderul Cosmin Bivolaru face muncă sindicală în timpul programului de lucru, dar este pontat ca şi cum ar fi la serviciu. La împrăştierea cadourilor pentru salariaţi a fost ajutat şi de vicele sindicatului, Ion Apostol. N-ar fi mai bine să facă muncă sindicală doar în zilele prevăzute în contractul colectiv de muncă?”, se întreabă câţiva muncitori din cadrul Minprest.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Commentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. gigel says:

  Serbanescule, ai ramas cu 7 membrii in sindicat si tie pofta de cozonaci?!? La munca tati, nu la intins mana. Acum pe bune, pune draq osu la treaba.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Cornescu says:

  Bravo! Un cozonac pe masa omului sarac e lucru mare .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. muncitoru says:

  bai porcule care esti de serbanescu pune osul la munca putoare mica ))))))))))lasa vrajelile ca nu mai tine …

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. gigi de la masinute says:

  serbanescule ai minca cozonac,maninca mai bine c**t ca aia sti sa faci de tine nu zici nimic ca nu faci decit sa socializezi pe facebook si sa reclami stai linistit ca iti vine rindul .proverb rominesc ciinele moare de batrin si prostul de grija altuia ….ma si semnez unul caruia i-ai facut plingere dar sa vazut ca mincasei iar c**t ca ….nu uita tu urmezi..

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad