„Craiova Maxima”, din nou la Florenţa, dar alături de Pandurii

Joi, Pandurii Târgu Jiu va juca în Europa League pe terenul Fiorentinei. Marin Condescu, suporter înfocat al Universităţii, i-a invitat pe componenţii „Craiovei Maxima” să urce în avionul spre Florenţa. Pe de o parte pentru a le arăta recunoştinţa, pe de altă parte în speranţa că prezenţa „maximilor” poate constitui un imbold pentru propriii jucători. Gheorghiţă Geolgău, întrebat la conferinţa de presă de ieri a CS Universitatea Craiova cum vede gestul lui Condescu, a spus: „Este un gest frumos, nu poate decât să ne bucure o astfel de invitaţie. În măsura în care nu avem prea multă treabă la club, vom vedea dacă putem onora invitaţia”.
Universitatea Craiova a întâlnit AC Fiorentina în ediţia 1982-1983 a Cupei UEFA. Oltenii s-au calificat atunci, după 0-1 la Florenţa şi 3-1 pe Oblemenco. Pentru echipa italiană jucau atunci fotbalişti imenşi ca Antognoni, Grazziani, Passarella şi Daniel Bertoni.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad