Craiovenii joacă împotriva „celor mai mari proști”

Universitatea Craiova – CSM Reşiţa
Stadion: „Ion Oblemenco”, ora 18 (TVR 3)
Echipe probabile:
Universitatea Craiova: Brac – Cârjă, Izvoranu, Ljubinkovic, I. Stancu – Fl. Pârvu – Sin, Dragalina, Pleşan, Opriţa – Dragicevic. Antrenor: Erik Lincar.
CSM Reşiţa: Horvath – Cr. Apostol, Plecanciuc, Tomozei, Vătăjelu – I. Szabo, Neagoe, Breşneni, Oct. Vasile – Ad. Stoica, M. Staicu. Antrenor: Stelian Gherman.

 

Stări de spirit diferite între cele două tabere. La Craiova au venit întăriri la nivelul lotului, în vreme ce reșițenii și-au schimbat antrenorul la mijlocul acestei săptămâni.

CS Universitatea Craiova va întâlni sâmbătă, de la ora 18, Metalul Reșița, într-un meci contând pentru etapa a treia a campionatului. În cursul săptămânii, echipa Craiovei a anunțat transferurile lui Mihăiță Pleșan și Silviu Izvoranu, jucători care au evoluat în sezoanele trecute în campionatele tari din Rusia, respectiv Ucraina. Dacă vor fi puși la punct fizic, este de așteptat ca cei doi să fie printre titulari în meciul de pe Oblemenco.

„Vrem să savurăm victoria cu suporterii”

Erik Lincar consideră că dacă dă dovadă de răbdare și inteligență în joc, echipa Craiovei își poate atinge obiectivul: obținerea celor 3 puncte. „Vom întâlni o echipă care și-a schimbat antrenorul, ceea ce reprezintă un factor motivațional în plus pentru adversari. Consider că vor veni pe «Ion Oblemenco» să se apere și să încerce să ne surprindă pe contraatac. Noi va trebui să demonstrăm inteligență în joc, răbdare, să avem posesia și să căutăm să ne creem situații cât mai bune pentru a marca. Ne dorim să câștigăm acest joc, pentru a savura prima victorie în campionat împreună cu toți cei care vor veni alături de noi. Sperăm să mulțumim suporterii, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion sâmbătă seară”, a spus Lincar pentru site-ul oficial al clubului.

Gherman, în locul lui Pelici

Startul de sezon nu a fost fast pentru Metalul Reșița, echipa având un punct după două jocuri. În ultima rundă, rossonerii au fost egalați la 2 în prelungirile jocului, după ce conduseseră cu 2-0. Ceea ce l-a făcut pe Pelici să declare: „Am fost cei mai mari proşti, în frunte cu mine. Am pus presiune pe ei, am dat două goluri, dar au venit tâmpeniile din final”. Antrenorul, că tot a fost fruncea, a fost înlocuit în cursul săptămânii cu Stelian Gherman, care vizează un debut cu dreptul în Bănie.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad