Creţan: Condescu trebuia să-și dea demisia, dacă vroia să plece din FNME

Vicepreședintele interimar al Federației Univers nu crede un cuvânt din anunțul făcut marți de președintele FNME Marin Condescu

Constantin Crețan a comentat pe marginea anunțului președintelui Federației Naționale Mine Energie. Marin Condescu a spus clar și răspicat că nu va mai candida pentru funcția supremă în FNME la următorul Congres indifferent când va fi acesta organizat.Vicepreședintele Federației Univers crede că anunțul a fost o garagară a lui Marin Condescu. „Părerea mea este că dumneavostră, mass-media, vă lasați duși în eroare. Cunosc foarte bine stilul lui Marin Condescu. Este o garagară, o dezinformare pe care a făcut-o liderul FNME. Congresul o să aibă loc abia în 2015. Atunci o să spună că l-au dorit sindicaliştii să rămână în continuare. Dacă vroia să plece, Marin Condescu ar fi trebuit să-şi depună demisia din toate funcţiile pe care le deţine. Cei zece sindicaliști de care a vorbit că i-ar putea lua oricând locul la sindicat, fac parte din camarila sa, sunt locotenenții săi de casă cu care a comis numai ilegalități. Mișcarea sindicală din România este toată compromisă, mai compromisă decât e clasa politică. Ar trebui schimbată din temelii pentru a mai fi credibilă în țara asta. Actualii sindicaliști ai FNME nu îi mai reperezintă pe oameni”, a precizat Constantin Crețan.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad