Creţan: Dacă nu s-ar fi spus STOP jafului din minerit și energie, CEO ar fi fost de mult în insolvenţă

Vicepreședintele Federației Univers spune că cel mai mare producător de energie din țară o duce greu, dar nu va intra în insolvență.

Constantin Crețan a luat pulsul angajaților din Complexul Energetic Oltenia. Veștile din ultima vreme legate de o posibilă insolvență a gigantului le creează oamenilor o stare mare de îngrijorare. Minerii și energeticienii s-au apucat, ca tot omul, să  împrumute bani de la bănci pentru a face câte ceva pentru familiile lor. Se tem acum că e posibil să rămână fără locurile de muncă și nu vor mai avea cu ce achita ratele. Vicepreședintele Federației Univers spune că are în continuare încredere în echipa managerială a CEO condusă de Laurențiu Ciurel . E convins că șefii companiei vor duce pe linia de plutire CEO. „Eu am în continuare încredere în administrația Complexului Energetic Oltenia. Îi rog pe cei care au făcut rău mineritului și energiei să stea în banca lor. Angajații CEO sunt îngrijorați pentru că sunt îndatorați la stat, se tem pentru locurile lor de muncă. Situația CEO este aproape de limită. Dacă nu s-ar fi pus STOP jafului din minerit și energie, eram de mult în insolvență. Dacă Laurențiu Ciurel nu lua măsurile pe care le-a aplicat, până acum CEO era de trei luni în insolvență. Trebuie să punem toți umărul pentru ca această companie să vândă energie”, a declarat vicepreședintele Federației Univers, Constantin Crețan.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad