Crezi că îi dai pe spate cu lumânărelele? Află ce gândesc de fapt bărbaţii despre ele!

Pentru femeie, nu actul sexual în sine este partea esenţială a dragostei, ci atmosfera în care se desfăşoară el. Înainte de întâlnire, în timp ce în capul bărbatului se declanşează preludiul, ea aleargă prin magazine după lumânărele parfumate.
La ora 20,00 fix, mai punctual ca niciodată, el sună la uşa ei şi, când ea îi deschide încă aburindă de duşul precipitat, înăuntru miroase a iasomie, el pune frână brusc, neştiind dacă e cazul să calce pe petalele de trandafiri. Şi, în plus e întuneric. Măi să fie, s-a luat curentul precis…

Time is money
Deşi se poate arăta încântat de atenţia care îi este acordată ca şi partener sexual, bărbatul trăieşte o mică dramă în faţa scenografiilor erotice: cu cât îi place mai mult, cu atât este mai excitat şi ar vrea să facă sex mai repede, stricând astfel tot farmecul strădaniilor ei.
Uneori, bărbaţii privesc cu groază lumânările care ard răbdator peste tot şi gândesc cam aşa: „daca ea a petrecut vreo trei ore sa aranjeze aceste lumânări, înseamnă că eu va trebui să-i ofer un preludiu tot cam atât de lung. Mamăăăă!!!” Trist este că avem de-a face cu un cerc vicios: cu cât mai precipitată este relaţia celor doi, cu atât Ea se străduieşte să aşeze mai multe lumânări. Cu cât ea aşeazaă mai multe lumânări, cu atât mai repede îi vine lui să o ia la fuga…

Barbatul, om al faptelor
Spre disperarea Ei, în faţa unui aranjament frumos cu lumânări, pe el ar putea mai degrabă să îl intereseze ceea ce în teoria managementului se denumeşte “facts and figures” (adică fapte şi cifre): cât au costat lumânările, ce risc de incendiere prezintă ele, cum au făcut aia de le-au dat formele acelea ciudate, ce-o fi în capul ei, de unde a învăţat să facă asta, cu cine a mai făcut figura asta… ea este frumoasă, i se zăresc formele apetisante, el întinde mâna să se servească, iar ea îi spune: Staaaai puţin, nu observi nimic în jur?”
Din acest moment, lumânările devin duşmanul lui de moarte. Sunt ca piesele acelea stupide şi fragile de la cursa cu obstacole. Trebuie să treci peste ele, fără să răneşti, pentru a ajunge Campion.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad