Criminalii de la Meriș, în continuare după gratii

Cei patru criminali care au torturat și ucis un tânăr doljean, traficant de stupefiante, și pe iubita sa, vor mai sta după gratii, în arest preventiv, după ce magistrații Tribunalului Gorj au decis menținerea stării de detenție.

Cei patru au fost trimiși în judecată în vara acestui an de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Claudiu Florin Mînea a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav, tâlhărie, distrugere, profanare de morminte şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere; Dragoș Ionescu – pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav, tâlhărie, distrugere, profanare de morminte; Bălan Mihai a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav, tâlhărie, distrugere, profanare de morminte, iar inculpatul minor D.G.A., pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la omor deosebit de grav, complicitate la tâlhărie, complicitate la distrugere, complicitate la profanare de morminte. Săptămâna aceasta, magistrații Tribunalului Gorj au decis menținerea stării de arest preventiv a celor patru. „(…) menţine starea de arest a inculpaţilor Mînea Florin Claudiu, Bălan Mihai Dorin, Ionescu Dragoş şi Drăgoi Bogdan Alexandru. Cu recurs în 24 de ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă. Pronunţată în şedinţa publică din 22.10.2013, orele 13,15 la Tribunalul Gorj. Acordă termen la 05.11.2013 pentru ascultare martori”, se spune pe site-ul Tribunalului Gorj. Reamintim că în luna mai a acestui an, cei patru au torturat și ucis un traficant de droguri din Filiași și pe iubita acestuia, o tânără din Turceni. Criminalii au incendiat mașina în care au pus cadavrele, sperând că focul va șterge abominabila faptă.

Categoria: Eveniment

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad