Criminalul din Lelești, trimis în judecată

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Drugu Constantin, pentru comiterea infracţiunii de omor, pedepsită cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi cu interzicerea unor drepturi.

Prin actul de sesizare a instanţei de judecată s-a reţinut că în ziua de 15 aprilie 2013, inculpatul Drugu Constantin, pe fondul consumului de alcool şi urmare a unui conflict spontan, a aplicat mai multe lovituri cu pumnii, picioarele şi un vătrai victimei T.I., în vârstă de 81 de ani, din comuna Leleşti, judeţul Gorj, producând decesul acestuia. Prin ordonanţa din data de 16 aprilie 2013, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a luat, faţă de învinuitul Drugu Constantin, măsura reţinerii pentru 24 de ore; ulterior, instanţa de judecată, la solicitarea Parchetului, a dispus arestarea preventivă a aceluiaşi inculpat şi prelungirea ulterioară a acesteia.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad