Cristi Minculescu: „Sper ca în scurt timp să revenim în Liga I”

Cunoscut fan al Universității Craiova, Cristi Minculescu s-a arătat bucuros de faptul că Bănia va avea, iarăşi, fotbal. Cunoscutul rocker e convins că Ştiința lui dragă va face repede pasul în fotbalul mare.

Ce ar avea în comun o trupă de muzică rock şi o echipă de fotbal? În cazul de faţă, un personaj arhicunoscut în România: Cristi Minculescu. După ce a preferat un nou început alături de recent înfiinţata trupă „Lotus” (după despărţirea de „Iris”), Minculescu pare să fi ales aceeaşi politică şi atunci când vine vorba despre echipa sa de fotbal preferată: Universitatea Craiova. Cunoscutul artist a adoptat deja noua echipă din Bănie, mai precis proiectul inițiat de Pavel Badea, alături de Ovidiu Stângă, Corneliu Papură, Gică Craioveanu ori Silvian Cristescu: „Salut revenirea în fotbal a Craiovei. Mă bucur enorm. Voi fi aproape de acest proiect, care a readus fotbalul pe Oblemenco. Sper ca în scurt timp să revenim în Liga I și să-i batem pe ăștia mari. Sunt unul dintre milioanele de suporteri ai Universității Craiova, echipa sufletului meu”, a declarat Minculescu.

Despre Ştefănescu: „A fost o stâncă”

Fiind încă din tinereţe un fan înfocat al „Ştiinţei”, solistul Cristi Minculescu nu l-a uitat nici pe căpitanul „Craiovei Maxima”, Costică Ştefănescu, cel care a părăsit lumea celor vii în urmă cu doar o săptămână. Despre dispariţia prematură a fostului idol din Bănie, Minculescu a comentat: „Ştefănescu a fost stânca de care s-au izbit atâtea valuri potrivnice Universității Craiova și la propriu, și la figurat. Era inima unei regiuni întregi. Cu el am mers odată cu trenul de la Craiova, când era convocat la națională, am remarcat modestia lui, uneori chiar deranjantă. Acești fotbaliști au dat mai mult decât au primit, nu au fost recompensați suficient”.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad