Criza economică, cel mai mare duşman al infidelităţii

Criza economică are efecte surprinzătoare asupra relaţiilor de cuplu în Italia, schimbând vertiginos moravurile italienilor şi determinându-i să devină parteneri fideli.

În primul rând, pentru a-şi ajuta familia pe vremuri de criză, multe femei au fost nevoite să-şi găsească un loc de muncă şi acum stau toată vara în oraş şi nu în natură împreună cu copiii lor, nelăsându-şi soţii să se distreze liniştiţi cu amantele lor, relatează Agerpres.

În al doilea rând, italienii nu îşi pot permite risipa de a cheltui pe aventuri. Soţilor şi soţiilor infidele le este din ce în ce mai greu să ascundă cheltuielile neplanificate pe care le presupun oferirea de cadouri surprinzătoare, de cine romantice şi achitarea camerelor de hotel.

În plus, guvernul italian a introdus din nou impozitul pe o a doua proprietate, anulat cândva de Berlusconi, aşa că din ce în ce mai mulţi italieni sunt nevoiţi să renunţe la „cuibuşoarele de nebunii”.

Italienii, cei mai infideli parteneri

„A călca strâmb” a fost întotdeauna un lucru la ordinea zilei în Italia. Dacă este să se dea crezare rezultatelor studiului realizat de „World Atlas of Sex”, în ceea ce priveşte numărul de infidelităţi, italienii nu-şi au egal. Ei sunt urmaţi de francezi, apoi de spanioli.
Potrivit Asociaţiei avocaţilor italieni specializaţi în divorţuri, 55% dintre italieni şi 42% dintre italience îşi înşeală partenerii de viaţă. Mai mult, 7% dintre bărbaţii căsătoriţi şi 5% dintre femeile căsătorite şi-au înşelat consorţii cu parteneri de acelaşi sex.

Cu toate acestea, chiar şi atunci când se află despre infidelitate, lucrurile nu se încheie întotdeauna cu un divorţ.
„În Italia, infidelitatea nu mai pare ceva tragic. Doar 40% dintre cupluri divorţează din cauza infidelităţii”, afirmă avocatul Gian Ettore Gassani.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad