„Cu siguranţă a fost cea mai bună alegere pentru mine”

Mijlocaşul de bandă Viorel Nicoară a mai evoluat la Pandurii Târgu Jiu şi în a doua parte a sezonului 2012-2013, când şi-a adus contribuţia la atingerea celei mai mari performanţe din istoria clubului de fotbal gorjean – locul II în clasamentul Ligii I şi obţinerea dreptului de participare în cupele europene. Revenit acum la Târgu Jiu, Nicoară îşi doreşte să obţină alături de Pandurii rezultate cel puţin la fel de bune ca în sezonul trecut.

Reporter: Te aşteptai să revii aşa de repede la Pandurii?
Viorel Nicoară: Mai mult sau mai puţin. Însă cu siguranţă a fost cea mai bună alegere pentru mine. Mă bucur că am revenit şi sper să facem împreună o treabă la fel de bună ca anul trecut.

Rep.: Totuşi, care a fost motivul principal pentru care ai ales să fii jucătorul echipei Pandurii Târgu Jiu?  
V.N.: La Pandurii suntem aproape toţi jucători tineri, aici nu vine nimeni titular, locul se câştigă jucând. De aia am venit aici, să joc, să îmi măsor forţele. Aici nu m-am simţit nici o clipă marginalizat, ci m-am simţit bine, am fost primit bine. Iar acum am revenit pentru că toţi colegii m-au primit de la bun început cu braţele deschise, iar conducerea la fel. În plus, şi publicul este fantastic.

Rep.: Ce îţi propui alături de Pandurii pentru noul sezon al Ligii I?
V.N.: În campionat vreau să prindem locurile 1-3. Ştiu, o să fie mai greu acum, că ne ştiu toţi cine suntem, dar în fotbal, dacă vrei performanţă, nu-i nimic uşor.

Rep.: Bănuiesc că te interesează şi cupele europene…
V.N.: Cupele europene sunt foarte importante pentru mine. De aceea sper să prind lotul UEFA pentru turul 3 din Europa League. Mi-ar fi plăcut să fiu de la început aici, să fi jucat şi la Tallinn, dar nu-i nimic, cred că am şanse mari să o fac din turul 3 încolo.

A consemnat Alin Peptan

 

Posibile alte mutări?

Mutarea de joia aceasta s-ar putea să nu fie ultima pentru cei de la Pandurii. Conducerea clubului de fotbal gorjean recunoaşte că este foarte posibil ca şi în perioada următoare să asistăm la alte transferuri, mai ales că tehnicianul Cristi Pustai şi-a exprimat dorinţa de a-şi întări lotul cu un mijlocaş dreapta şi un vârf de atac. Deocamdată însă, responsabilii de la Târgu Jiu urmăresc îndeaproape cazul Dan Nistor, rămas, cel mai dorit jucător de la Pandurii. „Până la finele perioadei de transferuri pot să mai vină sau să mai plece jucători. Şi Dan Nistor poate pleca, dar noi ne dorim să nu plece. Am văzut atitudinea lui la Tallinn; când intră pe teren, e un jucător profesionist. Cu un ochi aş plânge dacă ar pleca pentru că e un jucător valoros, şi cu unul aş râde, pentru că aş şti că le e bine lui, familiei lui şi clubului, pentru că trebuie să fie bine şi pentru club”, a declarat executivul pandurilor, Eugen Pârvulescu.

Categoria: Sport

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad