Cum îi vorbeşti pervers: Învaţă să faci asta în 4 paşi simpli

Dacă vorbitul murdar în pat nu este punctul tău forte, însă vrei să încerci, poţi începe citind cărţi erotice. Dar nici frazele împrumutate nu sunt de ajuns, ci trebuie să ştii şi cum, şi când să le spui. Uite un scurt ghid care să te ajute în viitoarele experienţe sexuale:

Comunicare

În primul rând, dacă partenerul tău începe să îţi spună lucruri care pe tine nu te fac să te simţi confortabil, trebuie să îi spui acest lucru, pentru că este ocazia potrivită. Iar mai departe poţi da tu tonul “discuţiei” încinse, pentru că trebuie să vă simţiţi amândoi bine ca efectul să fie excitant. Mai mult, specialiştii sunt de părere că cel mai bun loc în care să începi să vorbeşti pervers nu este în dormitor, ci chiar în afară, într-o atmosferă prietenoasă în care nu te simţi vulnerabilă.

Limbajul corpului

Cu cât vei păstra contactul vizual cu partenerul tău atunci când rosteşti şoapte perverse, cu atât efectul va fi mai puternic. În plus, dacă alegi, pentru început, câteva cuvinte uşurele, de exemplu îi spui că are cel mai sexy trup pe care l-ai văzut până acum, va fi mai puţin credibil dacă nu te uiţi la el.

Tonul vocii

Când vrei să fii incitantă şi să păstrezi o atmosferă senzuală, vocea ta trebuie să fie suavă şi mai joasă decât în mod normal. Un ton mai moale va comunica în mod subconştient dorinţa ta de a face sex partenerului şi îl va stimula. În plus, dacă foloseşti un ton mai jos decât în mod normal, poţi creşte şi tensiunea sexuală între voi, dar şi intensitatea fizică şi emoţională a experienţei.

Cum o spui

Dacă arunci în joc o frază sexy, dar apoi te pufneşte râsul, atunci fii sigură că vei ruina atmosfera. Oricât de incomod te simţi la început, dacă vrei ca experienţa să fie reuşită, trebuie să îţi păstrezi calmul. Cel mai uşor este să îţi imaginezi că interpretezi un rol: eşti femeia fatală care iese la iveală doar în momentele cu încărcătură sexuală, nu ai de ce să te ruşinezi şi orice vei spune va transforma partida.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad