Cum îl satisfaci în pat în funcţie de grupa sanguină. Horoscopul japonez

Aşa cum noi credem în zodiile sub care ne-am născut, japonezii sunt convinşi că grupa sanguină ne dictează personalitatea şi gusturile. Horoscopul japonez îţi spune ce îşi doreşte iubitul tău în pat în funcţie de grupa lui sanguină.

Grupa sanguină 0
Bărbatul cu grupa sanguină A este foarte sociabil, comunicativ, vesel. Nu trebuie să ghiceşti ce îşi doreşte în pat, pentru că ţi-o spune el – niciun subiect nu este tabu pentru el – şi se aşteaptă ca şi tu, la rândul lui, să îi spui ce vrei să-ţi facă.
În pat este lipsit de complexe, inventiv şi dispus să experimenteze orice. Îşi doreşte o iubită care să fie la fel de deschisă nu doar când vine vorba despre discuţii sexy, ci şi când trebuie să pună în practică cele discutate. Dacă eşti inhibată, complexată şi te ruşinezi repede, nu eşti amanta ideală pentru el.
Nu are neapărat nişte preferinţe în pat, dar orice i-ai face, se aşteaptă să o faci din toată inima. Decât să faci anumite lucruri doar pentru că ştii că le vrea, mai bine renunţi. Îşi dă seama imediat dacă nu te implici în partida de sex. Dacă e vorba doar de oboseală sau stres, găseşte el modalităţi să te scape de ele. Dacă e vorba de altceva, e mai bine să vorbeşti cu el, să clarificaţi lucrurile şi abia apoi să treceţi în pat.
Nu uita că singurul lucru pe care îl vrea de la tine este să fii sinceră în vorbe, fapte şi gesturi.

Grupa sanguină A
Bărbatul cu grupa sanguină A este calm, liniştit, introvertit şi serios. Aparent, sexul nu este ocupaţia lui preferată. De fapt, are aceleaşi dorinţe ca orice bărbat, dar nu ştie să vorbească despre ele. Iubita ideală este cea care îl face să se simtă în siguranţă, astfel încât să fie el însuşi alături de ea.
În pat este timorat, complexat şi timid, mai ales la începutul unei relaţii. Cu timpul se obişnuieşte cu femeia de lângă el şi trece peste complexe, dar rămâne un amant rezervat, care se fereşte să vorbească despre sex şi nu poate face anumite lucruri, chiar dacă îşi doreşte. De exemplu, nu îţi va cere niciodată să-i faci sex oral, deşi e preferatul lui. Dacă nu iei tu iniţiativa, se va mulţumi cu fanteziile sau poate chiar va ajunge să plătească pentru ceea ce îşi doreşte.
Înainte de toate trebuie să-l faci să se simtă în siguranţă lângă tine şi vei vedea că începe să-ţi facă unele confidenţe. Fii foarte atentă la reacţiile lui din timpul sexului şi caută să ghiceşti ce anume îşi doreşte. Da, este greu, dar dacă îl iubeşti, va trebui să rezolvi puzzle-uri tot timpul.
Nu trebuie să-l critici niciodată în pat, chiar dacă nu eşti mulţumită de „performanţele” lui. Criticile îl jignesc şi îl fac să se îndepărteze de tine.

Grupa sanguină B
Bărbatul cu grupa B este foarte sociabil, un mare cuceritor şi foarte hotărât. Ştie exact ce vrea de la viaţă, de la o relaţie, de la o partidă de sex. Are nişte gusturi foarte bine conturate şi nu acceptă compromisuri.
În pat este la fel de hotărât ca şi în viaţă, la fel de puternic. Dacă are o parteneră mai slabă de înger, va ajunge să domine fiecare partidă de sex, iar amanta lui îi va deveni un fel de sclavă sexuală, deşi e cam mult spus. De altfel, lui îi plac femeile puternice, care nu ştiu ce sunt complexele, care nu ezită să-şi ceară „drepturile” în pat.
E adevărat că îi place să domine în pat, dar ştie să ofere multă plăcere în timp ce domină. Are nişte gusturi bine definite în materie de sex, iar partenera lui trebuie să se conformeze. Sexul oral şi poziţiile cu penetrare pe la spate sunt preferatele lui pentru că îl ajută să simtă că el e cel care controlează totul. Nu este totuşi un „tiran” pentru că simte când e cazul să schimbe foaia şi să-ţi ofere ţie rolul principal. Iar din când în când chiar îi place să fie dominat.
Nu uita că trebuie să îi ţii în frâu personalitatea atât de puternică, altfel va ajunge să te copleşească şi nu este valabil doar în pat.

Grupa sanguină AB
Bărbatul cu grupa sanguină AB are o „personalitate dublă”, împrumutând trăsături de la grupa A şi de la grupa B. Nu prea ştie nici el ce vrea, darămite partenera lui, care poate fi bulversată de schimbările lui de dispoziţie.
În pat poate fi cel mai carismatic şi cel mai darnic amant, pentru a a doua zi să devină leneş şi egoist. Azi poate să facă sex cu pasiune în poziţia misionarul, în timp ce mâine va spune că aceasta îş plictiseşte şi să vrea să încerce sexul sadic. Evident, este o mică exagerare pentru că nu ajunge niciodată la extreme, dar oricum e greu de înţeles ce vrea şi când.
Partea bună este că nu te plictiseşti niciodată lângă el pentru că e ca şi cum ai avea doi iubiţi în loc de unul. Personalitatea lui dublă te ţine mereu „în priză” pentru că trebuie să urmăreşti gesturile lui, cuvintele lui şi reacţiile ca să-ţi dai seama ce vrea, dacă îi place ce faci sau dacă trebuie să schimbi ceva. Din când în când trebuie să fii destul de fermă, şi în pat, şi în afara lui, pentru a-l face să înţeleagă că nu poţi fi mereu la cheremul lui.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad