Cum îţi face sex oral în funcţie de zodie. Află dacă te va satisface

Bărbaţii au tot felul de poveşti despre cuceririle lor, despre tehnicile lor infailibile de agăţat şi despre beţiile cu băieţii. Despre sexul oral vorbesc mai puţin şi e greu de ghicit care bărbat se pricepe să te încânte şi care habar n-are ce face pe acolo. Află cum îţi face sex oral în funcţie de zodie şi dacă te va satisface.

Berbec

Bărbatul berbec e pasional şi cam smucit în pat. Dacă partea cu pasiunea e bună şi o tăvăleală cu un bărbat carismatic şi puternic te excită, când vine vorba de sex oral… ei bine, ai nevoie de mai multă… delicateţe. Trebuie să ai mare grijă, dacă te muşcă sau te bruschează, să nu-i răneşti orgoliul. El e convins că e un adevărat expert şi-i vei frânge inima.

Taur

Taurul este destul de mofturos, în sensul că nu trebuie să îl deranjezi, odată ce aţi început partida de sex. Trebuie să-l laşi în ritmul lui – care e unul destul de lent – şi să nu-l scoţi din rutina lui, la care ţine foarte mult. Cam la fel se va comporta şi când îţi oferă un sex oral. Va fi ca la carte, nimic surprinzător şi nimic greşit.

Gemeni

Bărbatul Gemeni apreciază o femeie care ştie să aducă distracţia în dormitor. Dacă la capitolul poziţii, nativul din gemeni este foarte variat şi iubeşte diversitatea, la sex oral s-ar putea să nu mai fie atât de… „vorbăreţ”. Dacă vezi că nu îţi place vreo mişcare, schimbă unghiul, râzi, fă ceva destul de evident ca să se prindă, dar nu prea brutal, ca să nu-i strici cheful. Nu se supără dacă primeşte câteva indicaţii.

Rac

Racul are o viziune provocatoare în privinţa sexului oral, aşa că adoră orice scenariu sexy în care încorporezi partida. Îmbracă-te într-un personaj de film, te poţi preface că eşti o hoaţă sexy care profită de el. Orice ai face după „momentul artistic”, va fi minunat si el te va răsplăti cu un cunilingus ca la carte.

Leu

Leul face mofturi mai ales când vine vorba de poziţia sexuală. Îi plac numai poziţiile în care el deţine controlul şi nu prea acceptă ca femeia să stea deasupra. De asemenea, refuză să ofere sex oral, deşi îi place la nebunie să i se facă. Dacă vrei să-l convingi, să nu te mire că va trage de tine, îşi va folosi limba în moduri ciudate sau chiar te va muşca. Nu e bine să te pui cu un orgolios.

Fecioară

Ca o zodie de pământ ce se află, bărbatul fecioară este un tradiţionalist. Cel mai probabil este genul care în adolescenţă citea reviste şi se uita la filme porno ca să „înveţe meserie”. Lipsa lui de creativitate şi pasiune din pat se compensează cu tehnica desăvârşită. N-o să-ţi pară rău.

Balanţă

Balanţele sunt cam faimoase pentru lene, deci să nu te aştepţi să facă cine ştie ce figuri spectaculoase sub cearşaf. Pe de altă parte, Balanţele sunt obsedate de egalitate în drepturi şi… plăceri. Dacă nu ţi-a propus deja un 69, să nu te mire dacă o va face relativ des. Nu i se pare corect să existe momente când doar unul dintre parteneri se simte bine.

Scorpion

Cunoscut pentru senzualitate şi spirit dominant în pat, bărbatul Scorpion este topit după sex oral. Ca să îl convingi să întoarcă favorul, trebuie să te îmbraci sexy şi să îl prinzi bine dispus. Nu spera la un cunilingus pe cinste dacă echipa lui preferată de fotbal tocmai a pierdut un meci important.

Săgetător

Săgetătorul este neobosit în pat şi vine destul de des cu idei noi. Dacă tu ai chef de ceva foarte clasic şi vrei să-l pui la treabă la „proba orală”, trebuie doar să sari pe el când se întoarce de la sală. Dacă este încins şi transpirat, are şi hormonii „încinşi”. Aruncă-te teatral pe pat şi se va prinde repede.

Capricorn

Bărbaţii Capricorni au pasiuni ascunse, pe care numai femeia potrivită le poate descătuşa. Chiar dacă pare cam rigid la început, bărbatul Capricorn poate fi un amant foarte bun, prin tehnica desăvârşită de sex oral. Lasă-l să îţi arate ce ştie, dar numai când simte el nevoia să facă şi altceva decât de obicei. Aşteptarea merită, de obicei.

Vărsător

Vărsătorii iubesc varietatea şi nu sunt niciodată plictisitori în pat. Din păcate, această preferinţă pentru nou poate însemna, adesea, că el vrea să aducă şi alţi oameni cu voi sub aşternut. În ceea ce priveşte sexul oral, este cam grăbit şi nu prea este atent la reacţiile tale, dar, în timp, aceste mici probleme se pot rezolva dacă discutaţi deschis.

Peşti

Bărbatul Peşti este romantic şi s-ar putea să ai parte de cele mai lungi reprize de sex din viaţa ta alături de el. Dacă eşti genul care te plictiseşti repede şi vrei, mai degrabă, o partidă rapidă, decât o noapte întreagă de sărutări sub clar de lună, s-ar putea să nu te încânte. Dacă pregăteşti un decor romantic şi îl aştepţi lungită pe pat, s-ar putea să prindă repede ideea, dar nu te va lăsa să termini prea repede. Vezi să nu cumva să adormi!

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad