Cum poţi face sex anal fără durere

Femeile se feresc de sexul anal pentru că de cele mai multe ori este dureros. Dar asta nu înseamnă că aşa ar trebui să fie de fiecare dată. Află cum poţi face sex anal fără dureri!

Relaxează-te înainte să faci sex anal

Acel pahar de vin, dacă îl bei înainte, te poate ajuta să scapi de inhibiţii şi să te relaxezi mai uşor – dar nu exagera cu băutura! Poţi face şi o baie caldă înainte, cu săruri de baie şi spumant. Nu uita: dacă eşti stresată şi tensionată, muşchii din zona anală şi sfincterul se vor strânge şi penetrarea va fi dureroasă.

Pregăteşte-te pas cu pas

Zona anală este prea puţin explorată în timpul partidelor de sex, aşa că acum este momentul să încerci cât mai multe lucruri care te pot face să te simţi bine. Nu vă grăbiţi să ajungeţi la penetrare; în schimb, roagă-ţi iubitul să stimuleze anusul cu degetele sau cu limba. Nu uita să respiri – atunci când faci ceva care nu este în zona ta de confort, uiţi să respiri, iar atunci când inspiri şi expiri profund, te poţi relaxa mai uşor.

Folosiţi mult lubrifiant când faceţi sex anal

Ştii deja că vaginul se lubrifiază singur, însă anusul nu deţine această „proprietate”. Aşadar, când faci sex anal, lubrifiantul este cel mai bun prieten al tău. Cum este recomandat să folosiţi prezervative atunci când faceţi sex anal, cel mai bine este ori să folosiţi lubrifiante pe bază de apă (dar acestea se usucă repede şi trebuie reaplicat tot timpul), ori un produs pe bază de silicon (care rezistă mai mult, însă este mai greu de înlăturat la finalul partidei de sex).

Nu te grăbi

Odată ce te simţi destul de relaxată şi pregătită să înceapă penetrarea anală, roagă-ţi iubitul să se mişte cât mai încet posibil şi să nu intre cu totul deodată, ci puţin câte puţin, ca să te poţi obişnui cu senzaţiile noi şi să deţii controlul. Continuaţi aşa până reuşiţi să vă mişcaţi tot mai repede şi eventual până la finalul partidei.

Poziţii ideale pentru sex anal fără durere

Nu toate poziţiile sunt bune pentru penetrarea anală, mai ales dacă durerea este cea mai mare temere a ta. Cum tu trebuie să stai cât mai relaxată, partenerul tău ar trebui să stea deasupra. Poţi sta întinsă pe o parte în timp ce el te penetrează din spate ori, întinsă pe burtă, cu picioarele cât mai desfăcute, iar el deasupra.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad