Cum să îţi schimbi viaţa sexuală

Atunci când nu te mai simţi bine cu viaţa ta sexuală, nu poţi decât s-o schimbi ca să fii din nou fericită. Comunicarea cu partenerul este importantă în acest caz, dar şi o scurtă autoanaliză. Iată cum ai putea să procedezi:

Analizează-te cu totul

Ce poţi face ca răspunsul partenerului tău să fie pozitiv? A încercat să-ţi sugereze anumite lucruri – poate să te îmbraci un pic altfel, să mai dai jos din kilograme sau orice care să te facă mai atrăgătoare din punct de vedere vizual?
Chiar dacă ai spui că ai încercat destule până acum, poate ai nevoie de o reîmprospătare a atitudinii. Încearcă să vezi lucrurile altfel faţă de cum le-ai văzut până acum şi nu uita să-l seduci, să-l complimentezi, să nu te enervezi şi să înţelegi şi punctul lui de vedere. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fii doar tu cea care face acest compromis, ci amândoi trebuie să fiţi de acord.

Acceptă dificultăţile schimbării

Pentru a face anumite schimbări în viaţa ta este nevoie de mai mult timp decât în alte situaţii. Pot fi multe motive pentru care viaţa ta sexuală nu mai este împlinită, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţi cu totul, ci pas cu pas o poţi readuce pe făgaşul cel bun, cu răbdare.

Apreciază şi cele mai mici gesturi

Când partenerul tău face un lucru care se apropie de ceea ce îţi doreşti, mulţumeşte-i şi nu îi spune ce vrei de fapt, mai bine încurajezi paşii mici. Este ca un joc: de fiecare dată când te bucură un gest de-ale sale arată-i asta cu entuziasm, pentru că oamenii răspund cel mai bine la reacţii pozitive.

Pune accent pe lucrurile bune

Nimănui nu îi place să audă critici, în special când vine vorba de performanţa din aşternut. Aşa că încearcă de fiecare dată să îi spui ce îţi place şi nu ce nu îţi face plăcere.

Nu uita de integritate

Şi nu uita de tine. Atunci când nu eşti fericită cu viaţa ta sexuală şi totuşi ai încercat tot ce ţi-a stat în putere, iar răspunsul lui a rămas acelaşi, când ştii cu siguranţă că nu vă mai puteţi recupera, atunci trebuie să pui punct relaţiei şi să mergi mai departe. Oricât de dureros ar fi, cu cât prelungeşti supărarea, cu atât mai rău te vei simţi. Ca să ştii când e momentul să te desparţi de el, alege o perioadă de timp limitată. Dacă în tot acest timp tu ai făcut ce ţi-a stat în putere, iar el nu a percutat, atunci ştii ce rămâne de făcut.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad