Cum știi dacă te-a înșelat după tonul vocii

Crezi că te-a înșelat partenerul/a, însă nu ai nicio dovadă? Nu te-ai fi gândit niciodată că poți să-ți dai seama de asta doar ascultându-l/o. Se pare că tonul vocii ne poate oferi toate informațiile de care avem nevoie dacă vrem să verificăm acest lucru.
Cercetătorii americani susțin că tonul vocii ne poate da de gol dacă suntem fideli sau nu. Potrivit acestora, atunci când înșelăm, tonul vocii ni se schimbă: la femei, vocea devine mai groasă, mai serioasă, în timp ce bărbații coboară tonul, iar vocea acestora devine mai pițigăiată.
La realizarea studiului au participat 24 de subiecți, a căror voce a fost observată pe parcursul unor conversații cu persoanele de care erau îndrăgostite. În urma testului, s-a observat că în timpul conversațiilor romantice vocea femeilor devine mai gravă, în timp ce bărbații coboară tonul.
Studiul arată că tonul diferit folosit în conversațiile cu persoanele care ne plac arată dorința de apartenență și de intimitate față de persoana respectivă.
Specialiștii susțin că variațiile de intonație trădează stresul și nervozitatea persoanei care este pusă într-o situație mai puțin confortabilă.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad