Cum te poate ajuta sexul în carieră

Sexul îţi poate veni în ajutor atunci când vrei să avansezi în carieră. Desigur, a se înţelege că oamenii de ştiinţă au descoperit modurile în care relaţiile intime pot fi de partea ta şi nu că trebuie să te culci cu şeful ca să te promoveze. Aşadar, iată despre ce este vorba:

Satisfăcut ca după o mărire de salariu

Cei mai mulţi oameni simt că nu sunt plătiţi destul, aşa că nu este o surpriză că foarte mulţi visează la o mărire de salariu. Potrivit oamenilor de ştiinţă, dacă faci sex măcar o dată pe săptămână, te vei simţi la fel de împlinit ca şi cum ai fi primit o mărire de salariu de 10-15%. De asemenea, o viaţă sexuală activă, sănătoasă, poate creşte productivitatea şi creativitatea la locul de muncă.

Sex vs. cumpărături

Unul dintre cele mai comune motive pentru care simţi că nu poţi da totul din tine la serviciu este că nu eşti plătită destul de mult. Nu eşti motivată, iar asta nu este o surpriză. Iar cele mai multe femei se „tratează” cu mersul la shopping. Însă cercetătorii au descoperit că activitatea sexuală regulată este mult mai eficientă decât o excursie până la cel mai apropiat mall. În plus, este ieftin, dacă nu chiar gratis, iar în creier se eliberează la fel de multă dopamină ca în cazul cumpărăturilor.

Stresul te împiedică la muncă

Cu cât eşti mai stresată la serviciu, cu atât performezi mai prost. Sexul ar fi un remediu bun pentru a scăpa de stres, dar tot el este factorul care te împiedică să faci sex mai des. Eşti într-un cerc vicios. Dar oamenii de ştiinţă au descoperit că şi îmbrăţişările zilnice pot avea un efect la fel de plăcut şi benefic.

Imaginea ta la serviciu

Cu cât arăţi mai bine, cu atât ai şanse mai mari să avansezi în carieră. Aşa că, decât să cheltuieşti o căruţă de bani lunar pentru a merge la salonul de înfrumuseţare, mai bine faci sex în mod regulat. În timpul partidelor, pielea îţi este oxigenată cu 400% mai mult. Aşadar, are o strălucire sănătoasă, porii se deschid şi îi poţi curăţa mai uşor şi chiar este produs mai mult colagen, care îi oferă elasticitate pielii.

Eşti în cea mai bună formă

Poate nu ai timp mereu de mers la sală, dar cu siguranţă după o zi grea la serviciu meriţi ceva bun. Dar de ce să nu înlocuieşti dulciurile, alcoolul sau mâncărurile grase cu sexul? Este foarte plăcut, sănătos şi dacă faci de cel puţin trei ori pe săptămână, nu doar îţi menţii silueta, dar şi slăbeşti.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad