Curelea și Ferfelea au fost prezentați oficial

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, atacantul Costin Curelea și mijlocașul ofensiv Viorel Ferfelea au fost prezentați oficial. Cei doi au refuzat oferte din prima ligă pentru a veni în noul proiect din Bănie.

Managerul general al Universității Craiova, Pavel Badea, a făcut oficiile de gazdă:  „S-au făcut eforturi pentru a-i avea în grupul nostru. Sunt doi băieți deosebiți, pe care Consiliul de Administrație a reușit să-i transfere la Craiova. Ei vor aduce plus valoare“. Despre noile achiziții, antrenorul principal Ovidiu Stângă a declarat: „Cu legitimarea celor doi jucători, echipa a crescut valoric. Ei vin cu o emulație fantastică. Prezența lor în teren va fi de bun augur pentru toată lumea“.

Curelea: „Mă bucur că am ales să vin aici”

Noul vârf al Universității, Costin Curelea, s-a arătat încântat de faptul că a semnat cu echipa Craiovei. Costin Curelea a spus: „Am venit aici ca să ajut acest proiect. Este un lucru foarte serios. Am găsit un lot care combină foarte bine tinerețea cu experiența, sunt foarte mulți jucători care promit, dar încă există o lipsă de încredere. Noi trebuie să ne facem treaba și cu siguranță ne vom atinge obiectivul. Știu că acest oraș cunoaște fotbalul. Vrem să aducem oamenii la stadion, să le demonstrăm că suntem o echipă cu pretenții. A fost o decizie nu foarte greu de luat, mă bucur că am ales să vin aici“. Deși nu este la randament maxim, Curelea apreciază că poate contribui la primul succes stagional al alb-albaștrilor: „Ne lipsesc oarecum meciurile, dar putem să ajutăm destul, mai ales prin experiență. Nu suntem sută la sută apți, din păcate, dar vom da tot ce putem la ora actuală. Am semnat pe o perioadă de 3 ani, ceea ce demonstrează că nu am venit aici să ne jucăm“.

Ferfelea: „La Craiova e un proiect de succes”

Alături de Curelea, și Viorel Ferfelea a declinat oferte din prima ligă pentru a veni la Universitatea. Noul playmaker al Universității a explicat de ce a ales Craiova în detrimental unor oferte din liga întâi. „Toată lumea se întreba de ce am ales Craiova, care este în B. Ținând cont că am avut oferte de la Liga I, de la echipe foarte bune. Am venit aici pentru că este un proiect care merită, cu oameni foarte serioși. Am venit cu inima deschisă, să facem treabă. Nu consider că e un pas înapoi, ci este un proiect care va avea succes. Împreună cu staff-ul, cu conducerea și în primul rând cu suporterii, sunt convins că acest proiect va reuși“, a spus Ferfelea. Noua achiziție a Universității a avut aprecieri și la adresa suporterilor olteni: „În Craiova, oamenii sunt foarte aprinși când e vorba de fotbal, eu cred că lumea va veni la stadion să susțină echipa. Și când am jucat împotriva Craiovei am făcut-o cu 30.000 de oameni în tribună. Este un lucru care te face să dai sută la sută“.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad