Curs de croşetat, la bibliotecă

Voluntarii Centrului Europe Direct Gorj (de la Biblioteca Județeană Gorj) iau lecţii de croşetat. Ideea organizării acestui curs îi aparţine unuia dintre participanţii la cursul de limba engleză pentru seniori organizat aici.

Persoanele care vin să își petreacă o parte din zi la Centrul Europe Direct Gorj (din incinta Bibliotecii Județene Gorj) învață să croșeteze. Unul dintre seniorii participanţi la cursul de limba engleză a devenit de curând profesor pentru voluntari. „Doamna Violeta Hirean s-a oferit să ne inițieze tainele lucrului manual şi a început un curs de croşetat cu voluntarele şi reprezentantele Centrului Europe Direct Gorj. Cursul se va desfăşura în fiecare joi, timp de două ore, pe perioada verii. Voluntarii au fost încântaţi să participe la acest curs, mai ales după ce au văzut ce fel de obiecte pot fi realizate. La prima lecţie au participat 6 voluntari, dar ne aşteptăm ca numărul acestora să crească”, a declarat Marinela Csolti, consilier comunicare Centrul Europe Direct Gorj. Voluntarii Centrului Europe Direct Gorj s-au implicat şi în organizarea atelierelor de vacanţă ce se desfăşoară în această perioadă la Filiala pentru Copii a Bibliotecii Judeţene „Christian Tell”.

Categoria: Social

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad