Cursuri de specializare pentru salariaţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin  a demarat luni, la Târgu Jiu, organizarea cursurilor de specializare pentru  îmbunătăţirea competenţelor şi abilităţilor profesionale a salariaţilor agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă, cursuri organizate în cadrul proiectului „Eficienţă şi calitate în Serviciile Publice de Ocupare – ECSPO”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Proiectul se derulează în parteneriat cu 5 Agenţii Judeţene pentru A.J.O.F.M.-uri din ţară: AJOFM Mehedinţi, AJOFM Timiş, AJOFM Arad, AJOFM Gorj şi AJOFM Alba, cu Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală Timişoara şi cu un partener transnaţional: VUC Storstrom din Danemarca. Durata de implementare a proiectului este de 36 luni, începând cu data de 01.08.2011. Obiectivul acestui proiect îl reprezintă creşterea nivelului de competenţe şi abilităţi profesionale a personalului SPO, în vederea îmbunătăţirii calităţii, eficienţei serviciilor de ocupare, utilizând o strategie de formare profesională continuă, adaptată dinamicii pieţei muncii. Proiectul se adresează unui grup ţintă format din angajaţi ai SPO din cele 6 agenţii pentru ocuparea forţei de muncă, valoarea totală a proiectului fiind de 3.677.035 lei, din care 732.243 lei este contribuţia solicitantului. „Cursul de specializare derulat la Târgu Jiu de către Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală Timişoara este cel de consultant orientare privind cariera, urmând a mai fi organizate cursuri de agent ocupare şi consultant în domeniul forţei de muncă. Tot în data de 07.10.2013 au demarat cursurile de consultant în domeniul forţei de muncă la AJOFM Alba şi la AJOFM Mehedinţi, precum şi cursul de consultant orientare privind cariera la AJOFM Timiş, iar în data de 30.09.2013 au demarat cursul de consultant orientare privind cariera la AJOFM Caraş-Severin şi cursul de consultant în domeniul forţei de muncă la AJOFM Arad”, a spus Linţa Liliana, manager de proiect.

Categoria: Social

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad