Dă-l gata cu… parfumul lenjeriei

Eşti în căutare de noi trucuri pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa sexuală? Pleacă urechea la trucurile noastre!

Mirosul este un cârlig în relaţia de cuplu: suntem atraşi (sau respinşi) de celălalt (cealaltă) şi datorită felului în care miros trupul, hainele, părul… Aromele au conotaţii erotice. Excitarea sexuală determină corpul să elibereze tot felul de parfumuri erotice – ne aminteşte Denise Whichellor Brown, în cartea “Aromaterapia – terapie prin uleiuri esenţiale”. Unul dintre sfaturile autoarei este să ne parfumăm lenjeria intimă şi cea de pat. Cum?

Lenjeria intimă
• Când speli de mână obiectele delicate şi seducătoare, adaugă două picături de ulei esenţial la clătirea finală. Dacă le speli la maşină, pune patru picături într-o cantitate mică de apă şi adaug-o în apa de clătit. Alege: uleiuri de bergamotă, geraniu, neroli şi ylang-ylang.
• Îţi poţi parfuma lenjeria în sertar sau în dulap, presărând pe discuri de vată cam şase picături de uleiuri esenţiale de bergamotă, geraniu, iasomie, lemn de santal, neroli, paciuli, tămâie, trandafir sau ylang-ylang. Pune-le în pungi impermeabile la grăsime. Găureşte pungile pentru a permite mirosurilor minunate să ajungă la hainele tale. Pune aceste pungi în sertare sau atârnă-le în şifonier.

Lenjeria de pat
• Pune patru picături de ulei esenţial într-o cantitate mică de apă şi adaugă la secţiunea maşinii de spălat pentru clătirea finală.
• Umple un tub de spray cu apă de izvor, adaugă 10 picături din uleiurile esenţiale preferate şi apoi pulverizează aşternuturile.
• Pune câteva picături de ulei esenţial pe dischete de vată sau pe o bucată de absorbant şi aşaz-o între cearceafuri sau în interiorul feţei de pernă.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad