Dacă îi faci asta în public, se va excita cu siguranţă! Şi nimeni nu îşi va da seama ce încerci să obţii

Zonele eronege ale unei femei au fost dezbătute şi re-dezbătute de nenumatate ori. Râuri de cerneală au curs şi terra de informaţii au fost încărcate pe internet. Dar ştii cum să exciţi o femeie în public, fără ca nimeni să nu îşi dea seama.

Exact! Există pe trupul femeilor zone care, atinse cu grijă şi îndemânare, îţi pot asigura un final de întâlnire fericit. Şi asta fără ca cea la care visezi să o ai între aşternuturi să te considere bădăran şi să te respingă.

Iată care sunt aceste zone:

Abdomenul

Invit-o la dans şi atinge-o în zona buricului. Va bănui că o gâdili şi îţi va zâmbi. Nu îţi va spune însă niciodată ce reacţie poate provoca această atingere în trupul ei. Succesul este garantat, te asigurăm noi!

Partea superioară a palmei

Şi în acest caz trebuie să fii gentil. Dacă o atingi cu grijă, apăsând uşor pe oase, se va gândi automat la masturbare reciprocă, spun specialiştii, şi îşi va imagina cum ar fi să facă sex cu tine.

Pe ceafă

Dacă îi sufli uşor pe ceafă, o vei băga cu siguranţă în boală. Dacă o atingi, îşi va dori să fie dominată în timpul actului sexual. Orice variantă alegi, câştigi!

Părul

Aici e complicat. Dacă nu ştii cum să o faci, poţi să îţi ratezi şansa. Vorbim aici de atingerile părinteşti. Cel mai indicat ar fi să îţi plimbi mâinile prin părul ei, trăgând uşor de vârfuri. Va înţelege că o vrei imediat şi se va excita la maximum.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad