Dan Ilie Morega RELOADED: revine în politică după sărbători

Fostul președinte al Partidului Național Liberal Gorj vrea să activeze din nou politic la un partid aflat în opoziție.

Dan Ilie Morega nu poate sta departe de viața politică. Ultima dată a activat politic în 2012, pentru scurt timp, în Uniunea Națională pentru Progresul României. Ulterior, și-a înființat „Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice şi Politice Gorj”. Acum, pe final de an, fostul deputat își anunță revenirea în prim-planul politicii gorjene. „Mi-au spus oamenii că eu sunt singurul om care mai face opoziție în județul Gorj. Intru în politică pentru că aș mai vrea încă o dată să le ofer gorjenilor șansa de dezvoltare.Voi merge la un partid care nu a făcut rău țării și care nu s-a lipit în niciun caz de PSD. O să mă vedeți într-un partid de centru. O să anunţ la ce partid merg, după sărbători, ca să le tihnească unora sarmalele şi piftiile, caltaboşul și cârnații”, a declarat Dan Ilie Morega.

Categoria: Politică

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. gorjanul says:

  Daca le mai apuca .(sarbatorile ) . Nu vedeti ce straveziu este ? Mai bine l ar duce la Muzeul Antipa . Ar putea deschide sectiunea ,, Fosile din Epoca Ceausista ,, .

  Thumb up 1 Thumb down 0

 2. PeDevaLizatorii=PeDeLapidatorii says:

  @ gorjanul:
  Si câtă opoziție face și desface mortega ăsta ,mai ales făcea la Tismana cu nicu,?Mai vrea si el os de ros?sa reânființeze cooperația și să adune ouăle săracilor de sub găini?

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad