Dan Vâlceanu și Alin Văcaru, contre pe tema angajărilor la Minprest Rovinari

Președintele Partidului Democrat Liberal Gorj acuză că la societatea prestatoare de servicii în minerit și energie se fac angajări politice. Vezi ce îi răspunde directorul adjunct al Minprest Serv Rovinari!

Liderul Partidului Democrat Liberal Gorj vine cu acuzații la adresa conducerii Minprest Rovinari. Dan Vâlceanu spune că la societatea prestatoare de servicii se fac angajări pe criterii politice. „Avem promisiunea că vor fi angajați la Minprest 361 de persoane, când, de fapt, sunt 468. Cine sunt acei 100 de oameni în plus? Domnul Gabriel Giorgi spune că sunt angajați anterior, dar cine sunt? Au dat teren Complexului Energetic Oltenia ? Vă spun eu că acele persoane care se vor angaja în plus fac parte din clientela politică a Uniunii Social Liberale. A recunoscut că se fac angajări pe criterii politice chiar primarul comunei Drăguțești, Vasile Moșoiu, atunci când a spus că nu este băgat în seama de șefii de la Minprest când este vorba de angajări”, a declarat președintele Partidului Democrat Liberal Gorj, Dan Vâlceanu.

Văcaru neagă

Directorul adjunct al Minprest Rovinari răspunde la acuzațiile președintelui portocaliilor gorjeni, Dan Vâlceanu. „Nu putem face angajări în plus. Listele au fost întocmite de Divizia Minieră, noi nu angajăm politic – ca pe vremea Partidului Democrat Liberal. Încadrăm doar persoanele care au îndeplinit criteriile impuse de CEO. Memorandumul a fost aprobat pentru 361 de persoane”, precizează Alin Văcaru.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad