Dani Oțil, la cheremul Roxanei Vancea

Roxana Vancea l-a pus ,,la respect” pe șeful Dani Oțil. Se pare că s-au inversat rolurile, iar asistenta tv îi dă ordine celui în subordinea căruia se află. Cel puțin asta indică o fotografie în care apar voluptoasa gorjeancă, o fană și matinalul Dani Oțil.
Șeful asistentei apare într-o postură puțin neobișnuită, în care probabil nici iubita sa, Mihaela Rădulescu, nu l-a pus vreodată. Fotografia îl înfățișează pe prezentatorul tv ținându-i poșeta gorjencei.
Într-o pauză de emisie, Roxana Vancea ,,și-a însărcinat” șeful să îi țină geanta în timp ce ea avea o ședință foto alături de o admiratoare. Pentru că nu avea unde să-și pună geanta și o pungă de cadouri, șatena i-a întins-o șefului ei, Dani, care a părut surprins de gestul voluptoasei gorjence. Dar, ca un șef ascultător, Dani s-a conformat, a luat poșeta și punga de cadouri și a făcut un pas înapoi pentru a nu fi surprins de aparatul de fotografiat.

Categoria: Monden

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad