Daniel Antonie (Divizia Minieră): Directorul Viorel Vulpe nu va fi demis

Directorul Sucursalei Diviziei Miniere din cadrul CE Oltenia, Daniel Antonie, a declarat ieri că directorul carierei Jilţ Nord nu va fi demis. Acesta s-a aflat pentru scurt timp pe lista neagră a administraţiei CEO, existând suspiciuni că a pactizat cu sindicatele, în sensul că liderii din Jilţ continuau să fie pontaţi fără să vină la serviciu.

Pe de altă parte, Viorel Vulpe a fost acuzat că „fraternizează” cu FNME în matrapazlâcuri, fiind văzut şi la unele chefuri din zonă, organizate de liderii sindicali.
Şeful Diviziei Miniere a CE Oltenia, Daniel Antonie, a declarat răspicat, ieri, că directorul Vulpe nu va fi demis. De asemenea, acesta a făcut parte din delegaţia CEO care a reprezentat compania în Canada, la cea de-a 23-a ediţie a Congresului Mondial al Mineritului: „Cum să-l demit dacă a fost cu mine în Canada? Vreau să vă spun că nu este nimic adevărat în ceea ce s-a spus despre directorul Vulpe, în sensul că este un bun profesionist, fiind evaluat în urmă cu câteva săptămâni şi confirmat în funcţie. Tot ceea ce s-a vehiculat în legătură cu acesta e fals”,  a mai spus Daniel Antonie.

Categoria: Dezvăluiri

Tags:

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. noproblem says:

  Se stia de la inceput ca impotriva directorului Vulpe Viorel se initiasera atacuri fara fundament !
  Era clar ca acest direct corespunde standardelor acestei companii inca de la numire ! Felicitari d.le Vulpe si sper sa continuati cu acest comportament neutru!
  In cel mai scurt timp Jilt Nord va deveni o cariera cu parametrii optimi de exploatare, oamenii având liniste in buna desfasurare a procesului de extractie!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. NOTUNDERSTAND says:

  ERA LIMPEDE CA DR. ING. VULPE VIOREL NU ARE SI NU VA AVEA PROBLEME ; E UN SPECIALIST IN DOMENIU, CU COLOANA VERTICALA SI PUS PE FAPTE MARI ! CU ASTFEL DE OAMENI DIVIZIA MINIERA POATE SA CONSTITUIE UN NUCLEU CE SE VA CONVERTI IN AVANTAJE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE !

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. gheorghe says:

  DEPINDE CINE A FACUT EVALUARE DIRECTORULUI VULPE>SA SE FACA O ANALIZAA LEGATURILOR DE RUDENIE intre ACTUALELE CONDUCERI SI SA VEDETI CARACATITA DIN CEO,LA PARTEA DE MINERIT IN SPECIAL DAR SI LA ENERGI>MEDINTU ARE 69 ANI

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad