Daniel Constantin: Nu este o dramă că ACD nu funcționează la Gorj

Președintele Partidului Conservator le-a transmis colegilor săi de partid (de la Gorj) că în acest moment PC are treburi  mai importante decât nemulțumirile pe plan local: țara trebuie guvernată.

 
Liderul conservatorilor de la nivel național a venit vineri la Gorj, în calitatea sa de Ministru al Agriculturii, pentru a inaugura un siloz în comuna Arcani, investiție ce se ridică la circa două milioane de euro. Daniel Constantin le-a răspuns jurnaliștilor și la întrebările pe teme politice.  Președintele PC este de părere că activitatea partidului mai trebuie îmbunătățită la Gorj. În ceea ce privește conducerea filialei județene a Partidului Conservator, Daniel Constatin spune că potriviți pentru a conduce PC Gorj sunt senatorul Tudor Barbu, deputatul Răzvan Rotaru, dar și actualul președinte interimar, Marius Borcan. „Nu este o dramă că Alianța de Centru Dreapta nu funcționează la Gorj. Probabil că nu există comunicare între PNL și PC, dar nu este un capăt de țară. Avem obiective comune, lucrurile s-au îmbunătățit la nivel central în cadrul USL. Mi s-au plâns membrii partidului din Gorj că aici nu există un protocol de colaborare, scris, între PNL și PC. Cred că a venit momentul în care aceste discuții se pot relua. Avem probleme mult mai importate. Avem de guvernat țara. Aceste colaborări vor veni de la sine. Atât Tudor Barbu, cât și Răzvan Rotaru sau Marius Borcan pot fi președinți ai Partidului Conservator la Gorj, dar nu decid eu asta”, a precizat, Daniel Constantin.

Categoria: Politică

Tags:

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gagu says:

    Felicitari pentru pozitia pe care o aveti d.le Presedinte.Cei din conducerea actuala a P.C.filiala Gorj sunt nemultumiti nu de asa zisa nefunctionalitate a A.C.D. ci de faptul ca nu i-a pus si pe ei,,ceva,, pe ,,undeva,,.Vezi doamne,ei,marii specialisti.Specialisti in vorbe goale.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad