Daniel Oprița, în autocarul spre Zlatibor

CS Universitatea Craiova este aproape de o lovitură pe piața transferurilor. Potrivit surselor noastre, Daniel Oprița a plecat cu trupa lui Erik Lincar în cantonamentul din Serbia.

Oltean get-beget, născut la Drăgănești-Olt, Daniel Oprița este în cărți pentru o mutare pe stadionul „Ion Oblemenco“. Dublu campion cu Steaua București – în 2005 și 2006 –, Oprița a plecat cu CS Universitatea Craiova în stagiul de pregătire din Serbia, fiind decis să pună umărul la promovarea pe prima scenă. De altfel, atacantul oltean nu ar fi la prima ispravă de acest gen, cele 11 reușite ale sale facilitând promovarea Petrolului Ploiești în 2011.
Jucătorul are în palmares și șase convocări sub tricolor, pentru națională reușind să puncteze o dată.

Cu un deceniu în urmă, Oprița era al Ştiinței

În 2003, Oprița reprezenta un caz în fotbalul românesc. Jucătorul era disputat intens de Dinel Staicu, patron al Universității, și Gigi Becali. Dinel susținea la acea vreme că jucătorul este de drept al Universității Craiova, iar transferul său de la CSM Reșița la Steaua este ilegal. În paranteză fie spus, echipa din Reșița – dizolvată până la urmă – era controlată de Dinel Staicu. Iată ce spunea, la acea vreme, Dinel: „Am renunțat la procesul intentat FRF, dar litigiul cu Steaua referitor la Oprița rămâne de actualitate. Consideră că jucătorul aparține Universității, iar dacă Steaua vrea să îl aibă în teren, aștept să vină la negocieri. Înainte de a îmbrăca tricoul Stelei, Oprița trebuie să fie cumpărat de acest club“.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad