Dănuț Bălu: Nu mai vreau să am un viceprimar „gropar”

Primarul din Fărcășești se orientează spre partidul care va avea cea mai bună listă de consilieri în cazul unor alegeri anticipate.

Edilul comunei Fărcășești, care se consideră independent politic, și-a făcut deja o strategie, în eventualitatea în care Prefectura Gorj va decide dizolvarea Consiliului Local, după ce consilierii PSD și PPDD și-au dat demisiile în bloc și se vor organiza alegeri anticipate. Dănuț Bălu spune că va trage cu partidul care va face cea mai bună listă cu aleși. „Dacă se va ajunge să se organizeze alegeri anticipate în comuna Fărăcășeti, voi susține un partid în funcție de listele de consilieri pe care și le face fiecare. Eu am avut o majoritate în 2012, cât timp am condus comuna ca viceprimar cu atribuții de primar, atunci l-am avut lângă mine pe Mihai Vasile (de la PSD), care mi-a fost viceprimar, am acceptat tot pentru binele comunei.  Dacă nu eram eu, era dânsul care avea drept de semnătură. Acum mi-au pus un viceprimar gropar. Umbla numai să strângă semnături ca să mă schimbe, nu  puteam să-l pun să facă nimic”, se plânge primarul Dănuț Bălu.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad