Dascălii, sancționați după Bac și Evaluare

Neatenția sau oboseala și-au spus cuvântul la corectarea lucrărilor de la examenul de Bacalaureat și Evaluarea Națională. Numărul mare de lucrări pe care le-au avut de corectat le-a dat bătăi de cap profesorilor evaluatori, astfel că o parte dintre elevi au primit note cu câteva puncte mai mici decât ar fi trebuit.

Faptul că nu au fost atenți atunci când au corectat lucrările de la Bacalaureat sau pe cele de la Evaluarea Națională, a atras sancțiuni pentru șase dascăli gorjeni. Pentru că au notat o parte dintre lucrările corectate cu mai puține puncte decât trebuia, celor șase profesori li s-a retras dreptul de a mai participa timp de trei ani la examenele naționale. Cea mai mare diferență dintre nota acordată inițial și cea stabilită de către comisia de recorectare a fost de trei puncte. ,,Am luat decizia ca pentru fiecare punct acordat greșit de către un profesor, acestuia să-i fie luat dreptul de a mai participa la examenele naționale timp de un an de zile, drept sancțiune”, a precizat Ion Ișfan, inspector școlar general în cadrul IȘJ Gorj.

Opt profesori au fost sancționați anul trecut

Anul trecut, în urma corectării lucrărilor examenului de Bacalaureat și ale Evaluării Naționale, la nivelul județului Gorj, opt profesori corectori au fost sancționați prin interzicerea dreptului de a mai corecta lucrările la cele două examene în următorii ani.

Categoria: Actualitate

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. unul says:

  Ai luat tu decizia? da matale cat ai luat la titularizare? cum 5? cinci? si cum te ai titularizat? pe profesorii de ti au corectat lucrarea nu-i sanctionezi?
  Maria ta, cunoastem situatia titularizarii tale si nu mai e mult pana se va sparge buba. sa te gandesti bine cei vei face dupa ce vei pleca din ISJ,.Nu stii? te vor scuipa dascalii, analfanetule.
  p.s.
  vei ramane in analele istoriei cel mai prost inspector general..(nu, “anale” ,tine de altceva, nu de anus)

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad