Daviţoiu, deranjat că Răuț face evaluări în CEO

Democrat-liberalul nu înțelege cum directorul de Resurse Umane din Complexul Oltenia poate evalua atât minerii și energeticienii, cât și șefii clubului de fotbal Pandurii Târgu-Jiu.

Fostul președinte al organizației municipale a Partidului Democrat Liberal și-a exprimat nemulțumirea față de managementul Complexului Energetic Oltenia. Nicolae Davițoiu a criticat ideea unei noi reorganizări a celui mai mare producător de energie pe cărbune din România. Pedelistul are un dinte și împotriva lui Ion Răuț, directorul de Resurse Umane din cadrul Complexului Energetic Oltenia. „Schimbările dese din organigrama CEO se fac pe criterii politice și destabilizează sistemul minier și energetic din Oltenia. Este inadmisibil cum un singur director din CEO, Ion Răuț, se pricepe să evalueze și echipa de fotbal, și economiștii, inginerii și muncitorii. Aceste lucruri ar trebui făcute de comisii de specialiști”, a afirmat Nicolae Davițoiu.

Categoria: Politică

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. morsa says:

  Poate o fi lucrat in vreo firma de ” head hunting” si nu stim noi.
  sa ia dracu de politruci. Noi astia tineri, cu ceva carte,nu am putea candida pe un astfel de post !

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. racovita says:

  poti sa faci tot anu la evaluari daca nu vinzi kw valoare zero ca si directoorrrrrrrrrrrr

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad