De câte ori va mai fi amânată repartizarea locuințelor ANL?

Târgujienii se întreabă de câte ori va mai fi amânată repartizarea locuințelor ANL și a celor sociale. Mai mulți cetățeni i-au trimis edilului Florin Cârciumaru sesizări legate de amânarea repartizării acestror locuințe.

Sute de familii așteaptă să se mute în noile locuințe ANL și pe cele sociale. Din păcate, deși autoritățile locale au promis că vor preda aceste imobile beneficiarilor încă din luna martie, suntem în august și nici acum locuințele nu au fost date în folosință. Cetățenii devin neliniștiți și îl întreabă pe edilul Florin Cârciumaru când se vor muta în noile case? „Domnule primar, când se vor repartiza locuințele ANL din Narciselor? O dată concretă, vă rog, că tot s-a amânat. Ba de Paște, apoi ba după Paște, apoi ați zis că se dau în august, acum nu le dați nici în august, spuneați că le dați la sfârșitul lui august?”, spune un târgujian pe site-ul www.domnuleprimar.ro Termenul de predare al locuințelor a fost amânat pentru septembrie. „În această perioadă se lucrează intens la canalizarea menajeră de pe Narciselor. În zona Ciocârlău se lucrează la sistematizare în interiorul cartierului. Străzile sunt trasate, balastate, urmând să pe pună primul strat de bitum. Sperăm ca în perioadă imediat următoare să fie finalizate lucrările de sistematizare şi canalizare, urmând să predăm cheile în luna septembrie. S-a tot amânat repartizarea locuinţelor din cauza procedurii de licitaţie organizată pentru atribuirea lucrărilor de canalizare menajeră. În aceeaşi perioadă vom preda atât cheile locuinţelor ANL, cât şi cele de la locuinţele sociale. Vrem ca înainte de repartizare, totul să fie finalizat, cu excepţia problemei peisagistice, arborii putându-se planta şi după ce vom înmâna cheile beneficiarilor”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad