De ce nu mai iniţiază partidele de sex

Se ştie deja că bărbaţii nu se gândesc numai la sex, aşadar în timpul relaţiei pot exista perioade de timp în care activitatea sexuală se răreşte. Cu toate acestea, chiar dacă nu are chef, însă tu iniţiezi partida, el nu o va refuza. Ci bărbaţii nu mai iniţiază decât atunci când nu au chef. Iată care ar putea fi motivele:
Îi este distrasă atenţia

Se gândeşte prea mult la alte probleme pe care le are de rezolvat sau situaţii care nu îi sunt tocmai pe plac – în familie, la locul de muncă sau altele de acest tip – ori pur şi simplu este mai interesat de ceva ce vede la televizor, de exemplu meciul. Asta nu înseamnă că pune mai mult preţ pe fotbal decât pe sexul cu tine, însă pur şi simplu îi este mai greu să fie atent la mai multe lucruri deodată. Acum vrea să vadă meciul, mai târziu, cine ştie?

Anxietate

Chiar dacă libidoul se află în limite normale, alt factor care îl opreşte să întreţină relaţii sexuale cu tine este anxietatea. Poate într-una din dăţile trecute, partida nu a fost atât de plăcută pe cât v-aţi fi dorit, iar acum se simte vinovat din această cauză. Iar vina s-a transformat în teama că se va întâmpla din nou. Şi din acest motiv preferă să nu mai facă sex.

Se masturbează prea des

Chiar şi asta ar putea fi o problemă. Atunci când sunt singuri, se masturbează, însă şi atunci când au iubite fac asta, însă nu la fel de des. Totuşi, dacă a revenit la obiceiurile dinainte să vă cunoaşteţi, cheful de mai mult sex îi dispare, pentru că deja se satisface singur.

Prea mult stres

La serviciu are foarte multă treabă, acasă aveţi certuri – poate cauzate de lipsa sexului -, este nemulţumit de anumite lucruri. Pe scurt, foarte mulţi factori din viaţa sa îl stresează atât de tare încât sexul a ajuns pe ultimul loc în viaţa lui. În acest caz, ca să îi ajuţi apetitul sexual, nu trebuie să aduci subiectul în discuţie, din contră, încearcă să-l faci să uite. Poţi încerca orice activitate în doi care să îl relaxeze, iar apoi lucrurile vor veni de la sine.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad